​Bliv sponsor

​Rejsesponsor for Europeantour spiller

​Danmarks nyeste Europeantour spiller Lasse Jensen tilbyder VIP oplevelser, hvor du kan rejse med ud til 4 nøje udvalgte Europeantour turneringer gennem 2015.

Her får du VIP billetter, som giver adgang til alle faciliteter og du kommer så tæt på stjernerne, at du ender med at få røg i øjnene fra Jiménez's cigar.

Hvis du vil opleve Sydafrika, så kan du bo ved Leopard Creek, tage på safari i Kruger park, hvor du kan se The Big Five.

Følg Lasse Jensen, når han udfordre stjernerne og indtager European Tour. Om mandagen spiller vi banen inden vi flyver hjem!

Vi har alle haft en drøm om noget stort - Lasse Jensen er på vej til at indfrie hans, du kan nu komme helt tæt på og opleve suset som drengedrømmen bliver til virkelighed!

​Hvorfor sponsor

Lasse har vindermentalitet og spiller altid koncentreret og målbevidst. Det kommer tydeligt til udtryk i hans opnåede resultater i karrieren.

Golf er en sport med højt internationalt og nationalt fokus, hvor reklamer, sponsorer og logoer er et vigtigt element.

Reklamerne ses af både publikum til matcher og på TV, af folk i klubberne, hvor spillerne træner og under transport til turneringerne. Et sponsorat kan således henvende sig både til private og til erhverv.

Lasse tilbyder følgende firma koncepter

- Individuelle arrangementer, hvor kunder får en unik oplevelse og kommer tæt på en professionel golfspiller – typisk for en gruppe på max 18 personer.

- Company-days på en af Lasses samarbejdspartneres bane eller efter kundens valg, hvor man kan få indblik i professionel verden og Lasses spil – typisk for en gruppe på mere end 18 personer.

​Eksponering

Lasse har været pænt eksponeret i både den skrevne presse og på tv – hvor han et par gange har været medkommentator på Europa Touren via Viasat Golf.

Som sponsor er der mulighed for logo-eksponering på flere steder, lige fra Lasses tøj, kasket, bag, bil og øvrigt udstyr, som vises frem i hele Europa og mange steder i danske turneringer.

Der vil også være mulighed for at bruge Lasse i egen markedsføring.

​Hvordan Sponsor

Lasse byder på mange interessante muligheder og er altid åben for en snak omkring fleksible løsninger eller ønsker til fremtidigt samarbejde.

Kontakt følgende person for at høre mere om samarbejdsmulighederne.

Lasse Jensen - mobil 23 60 96 88 - email: lj@lassejensen.com

Sponsorer

LJ-Proteam  •  Rundholtsvej 26, 4. - 4  •  2300 København S  •  Tlf.: 23 60 96 88  •  lj@lassejensen.com