Bloggen​

Juleferie

13. december
Juleferien er startet og det er dejligt at være hjemme sammen med min lille familie. Jeg glæder mig til den kommende tid, det bliver dejligt at se venner og familie. Jeg vil stadig træne men jeg drosler meget ned. Den 3. januar tager jeg på træningslejr til USA med DGU. Vi skal være på Bishops Gate Academy og det sted kender jeg ikke. Der bliver mulighed for at træne en masse og få spillet mod nogle af de andre landsholdsdrenge. Jeg spiller derfor ikke SA Open og vælger at priotere denne træningslejr for at blive skarp til Desert Swing.

Jeg ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår

UBS Hong Kong Open

5. december
Det var en øv uge for mig nede i Sydafrika og jeg missede desværre cuttet med 1 slag. Som jeg skrev i torsdags så havde jeg ikke rigtig tur i den. Jeg spillede egentlig fint i fredags og havde chancerne for at rykke frem men jeg kæmpede med vinden og den tynde luft. Vi spiller jo i 800 meters højde på Leopard Creek og det gør at bolden skulle flyve 5% længere. Mine approchslag var ikke skarpe på længden og det gjorde at der var meget lange puts! Jeg har spillet godt i den tynde luft før så det var bare en uge hvor længderne, beslutningerne og vejret ikke passede sammen.

Jeg er kommet godt frem til Hong Kong på trods af jetlag. Jeg sov først kl. 04.00 i nat og vågnede så kl. 11 og var helt rundt på gulvet :-) Jeg har været ude og træne i dag og banen står flot. Det er en fin gammel bane som jeg både nyder og synes er sjov at spille. Jeg er i Pro-am`en på onsdag men går nok også et par huller i morgen for at få en fornemmelse for hvordan banen spiller.

Godnat herfra HK

Alfred Dunhill

1. december
Jeg startede Alfred Dunhill Championship i dag og scoremæssigt var det en tynd dag. Jeg føler spillet og kvaliteten af slagene var godkendt men det gik ikke min vej. Vi spiller på Leopard Creek som ligger op ad og inde i Kruger National Park. Det er en dejlig bane med mange spændende huller! Jeg er sikker på at den også må være en fornøjelse at se på TV. Jeg er klar til at køre på i morgen og komme tilbage i turneringen... Godnat hernede fra River House Lodge :-)

Slut med 2016

19. november
Jeg er hjemme i Danmark igen efter to uger på farten. Jeg landede i mandags efter en lang tur hjem fra Sydafrika. Det blev en delt 44. plads i Nedbank Golf Challenge og der sluttede mit Race to Dubai. Det bliver en 78. plads på Order of Merit og med det udgangspunkt jeg havde i starten af året er jeg virkelig glad for sæsonen.

Det var fantastisk at være med til final series turneringerne og det er uden tvivl der man skal være og spille med. Det er nogle store turneringer og de har et større setup end normalt og der bliver også kælet lidt mere for detaljerne.

Næste sæson 2017 starter allerede om to uger og der stiller jeg til start. Det begynder med Alfred Dunhill på Leopard Creek og derefter Hong Kong. Jeg tror faktisk Europa Touren annoncere hele 2017 kalenderen i starten af næste uge.

Nedbank Golf Challenge

9. november
Jeg ankom til Sun City mandag morgen sammen med alle de andre spillere og Europa Tour staff. Europa Touren havde lejet et fly så vi fløj direkte fra Turkish Airlines Open i Antalya til Johannesborg. Det lyder måske som om det var gratis men vi betalte for billetten :-) Det gjorde det bare meget nemmere når vi nu var så mange som skulle den samme vej. I Johannesborg ventede der to små fly som fragtede os til en lille landingsbane 10 minutter væk fra Sun City.

Det er første gang jeg spiller Gary Player banen og jeg kan godt lide den. Denne uges turnering er den største de har hernede i Sydafrika og det kan godt mærkes. Den er virkelig godt arrangeret og vi får kanon behandling.

Sidste uge i Tyrkiet kæmpede jeg med at få gang i spillet de første par runder og jeg var lidt frusteret over de chancer og muligheder der lå foran mig men jeg fik ikke momentum i spillet og det blev nogle tynde runder i par. I weekenden fik jeg lidt gang i det og med runder i 69 og 67 slag rykkede jeg op til en delt 25. plads. Det var nok til at overhale en håndfuld spillere på ranglisten så i stedet for at hoppe på flyet nordpå så hoppede jeg på det sydgående fly :-)

Jeg skal ca. slutte top 15-18 stykker eller bedre for at have en chance for at spille mig i finalen i Dubai. Jeg har nogle gode træningsdage så jeg er fit for fight til i morgen..

Klar til Turkish Airlines Open

2. november
I morgen starter Turkish Airlines Open og jeg slår ud kl 10.25 lokal tid. Jeg ankom i søndags da det var den eneste dag der var en direkte flyvning fra København. Normalt ville jeg have fløjet ca mandag eftermiddag men det var nu ok at komme tidligt herned så har jeg kunne træne en del.

Vi spiller på Carya Golf og da jeg prøvespillede banen gik det pludselig op for mig at jeg har spillet den før :-) Jeg har spillet Challenge Tour hernede men der er blevet bygget så meget siden da så jeg kunne ikke genkende omgivelser med det samme. Ret sjovt!

Følg med på livescoring eller på Viasat Golf

31. plads til Portugal Masters

25. oktober
Jeg blev nr. 31 i Portugal Masters og sikrede mig samtidig deltagelse i den første afdeling af "final series" i Tyrkiet. Der var lave scores på Victoria banen for jeg kan ikke huske hvornår 13 under par rakte til en delt 31. plads. Jeg spillede ret stabilt hele ugen og skulle det have været lavere end 2 x 3 under par i weekenden så skulle jeg have slået bolden tættere på hullet for at give mig selv kortere og nemmere birdieputs.

Jeg er hjemme i Danmark i denne uge og flyver til Antalya på søndag. Jeg ligger nr. 85 på Order of Merit og skal ca. lave en top 15-20 placering i Tyrkiet for at spille mig videre i Final Series. Ugen efter Turkish Airlines er Nedbank som bliver spillet i Sun City, Sydafrika.

11. plads til Dunhill Links

12. oktober
Jeg kan se at jeg fik trykket på den forkerte knap da jeg skulle opdatere! Det blev en super uge i Skotland hvor jeg sikrede mit kort til Europa Touren 2017. Sidste søndag fløj jeg derover som 2. reserve og håbede på afbud. Jeg kom ind i turneringen i tirsdags og det var jeg virkelig glad for. At få chance i sådan en stor turnering kan gøre store forskelle og det kom det også til.

Jeg spillede rigtig stabilt hele ugen og putteren var varm de første tre dage. I søndags var spillet fra tee til green noget af det bedste længe men jeg kæmpede med at få bolden i hul så jeg fik desværre ikke udnyttet chancerne for at komme helt med frem. Jeg er virkelig stolt og glad over min håndtering af ugen og gåturen op ad hul 18 på St. Andrews var fantastisk.

I denne uge spiller de British Masters og jeg er ikke inde i den turnering. Jeg spiller Portugal Masters i næste uge og det er sidste turnering på den fulde og almindelige kalender. Jeg kan med et godt resultat i Portugal spille mig ind i Turkish Airlines Open som er en del af Final Series.

Porsche European Open

27. september
Det blev anden uge i træk på Europa Touren med afbrydelser. Denne gang kæmpede vi med morgentåge men så snart det forsvandt så var det super vejr. Det var helt vindstille og med bløde greens så var det næsten som at spille dart. Scores blev rigtige lave og cuttet lå da også på -4. Efter to runder var jeg -2 så ingen finalerunde til mig denne gang.

Jeg er hjemme i Danmark i denne uge og der står på træning. Jeg er 5. reserve til næste uges turnering Alfred Dunhill Championship så jeg håber på at der komme nogle afbud. På fredag starter Ryder Cup og der skal jeg da sidde foran skærmen og heppe på Europa :-)

53. plads Italian Open

18. september
Hold da op en uge her i Italian Open! Det har været en meget lang og hård uge med masser af vejrafbrydelser og et vækkeur som har stået til kl. 05 hverdag i alle runderne. Det generer ikke mig at stå tidligt op men når man først kommer hjem på hotellet kl 20 hver aften så bliver det nogle lange dage ude på golfbanen i regn, sol og hvad ellers vejrguderne tilbyder :-)

Jeg blev nr. 53 og det er tæt på at blive rigtig godt. Der var ikke mange slag op til den sjove ende og jeg synes igen at spillet går i den rigtige retning. Jeg mangler lige at få limet det hele sammen i en uge.

Hertil aften er jeg er fløjet hjem til Danmark fra Milano og har en dag hjemme med mine to piger. Tirsdag morgen flyver jeg til München hvor turen går til Bad Griesbach og turneringen European Porsche Open afholdes.

Italien Open

15. september
Jeg skulle være igang med min opvarming til runde 1 nu her men spillet blev afbrudt tidligere på grund af lyn og torden. Min oprindelige teetid hed 13.30 og nu er det tvivlsomt om jeg kommer på banen i dag. Vi får se...

Det har ellers været fantastisk vejr under alle træningsdagene. Jeg bor ca. 15 min fra banen så det er helt ok. Banen ligger op af Monza racerbanen hvor der blev kørt formel 1 for to uger siden.

62. plads i KLM Open

11. september

Det har været lidt en op og ned uge for mig hernede i Rotterdam. Der har været en masse gode ting men jeg får ikke så meget udbytte af dem. Jeg er glad for at klare cuttet da jeg havde det sværeste af de to draws hvor vi havde meget vind i forhold til den anden side. Det var ikke langt fra jeg fik gang i scoren her i weekenden men det blev lidt en fuser.

Jeg holder snuden i sporet og fortsætter med arbejdshandskerne på :-) Jeg flyver hjem fra Amsterdam nu her og har en dag hjemme i København. I næste uge gælder det Italian Open og det er i Milano.

KLM Open

7. september
I sidste blev jeg første reserve om onsdagen men valgte at trække mig da det blev for presset. Det var en god beslutning for jeg havde ikke kommet ind. Jeg spiller de næste tre uger så valgte at fokusere på dem i stedet for at bruge tid og krudt på at rejse om onsdagen som reserve.

Jeg er i Rotterdam i denne uge og der gælder det KLM Open. De sidste par år er den blevet spillet i Zandvoort men er nu rykket til The Dutch golf club. Det er ikke en lang bane men man skal være præcis. Der er gode scoringsmuligheder men det kan også bide fra os hvis man ikke kommer med sit bedste.

I morgen har jeg teetid 12.40 og det betyder jeg spiller tidligt fredag morgen og det bliver 07.40.

Vi har haft fantastisk vejr hernede og det ser ud til at fortsætte de næste par dage. Jeg har min træner Thomas Larsson med hernede og jeg synes vi arbejder på nogle spændende ting så ser frem til at få taget det gode med ud på banen.

Made in Denmark

30. august
Det blev ikke til den Made in Denmark turnering jeg havde drømt om. Ugen før nede i Prag begyndte mit spil at fungere men jeg fik ikke noget udbytte af det. Jeg havde håbet på dette i MID men det blev aldrig min uge. Jeg kæmpede og synes spillet var til mere men jeg havde ikke tur i den på greens. Det blev derfor et skuffende misset cut men spillemæssigt var der masser af positive takter.

Jeg er pt 2. reserve til denne uges Europa Tour "Omega European Masters" og det ser desværre ud til at jeg lige misser denne. Det er rigtig ærgeligt ikke at få chancen men jeg må fokusere på de tre turneringer jeg får efterfølgende.

Afgang til MID

21. august
Jeg sluttede på en delt 73. plads i Czech Masters og der var masser af positivt at tage med videre. Det var godt at komme igang igen efter en måneds pause og jeg har fået en indikator på hvor spillet ligger og hvilke knapper der skal skrues på. Jeg har en god mavefornemmelse og er sikker på at jeg kan få gang i mit topniveau i denne anden del af sæsonen.

I morgen tidlig går turen til Himmerland og det bliver ovenikøbet i ny bil fra Focus Flex Leasing. Tusind tak for det - Min Audi A6 er blevet til en ny A6 :-) Perfekt golf og familiebil!

Jeg tager min lille familie med til Made In Denmark og vi skal bo i et af husene på banen. Jeg glæder mig rigtig meget og jeg kommer selvfølgelig med en opdatering når jeg er ankommet deroppe...

Czech Masters

17. august
Det er blevet tid til anden del af sæsonen og den starter vi i Prag. Det gælder Czech Masters som igen spilles på Albatross GC og den har fået et par ændringer siden sidste år jeg deltog. Der er kommet vand i spil på tre par 5 huller og det beskytter greenen lidt mere. Roughen er igen i år tyk og saftig så bolden skal holdes på fairway.

Jeg har haft en måned væk fra turneringsgolf og den er gået rigtig stærkt. Jeg har brugt tid med min lille familie og det har været dejligt at få tankerne lidt væk fra golf. Vi har næsten haft følelsen af at være en "normal" familie de sidste 4 uger :-)

Nu går det løs igen og jeg skal have arbejdeshandskerne på. I morgen slår jeg ud kl. 12.15 med Eddie Pepperell og Steve Webster og fredag har vi teetid kl. 07.15

Hjemme i DK

18. juli
Jeg er tilbage i Danmark efter en skuffende deltagelse i The Open. Jeg spillede ikke godt og boldtræffet var tyndt. Der er uger, hvor man bare ikke rammer bolden fantastisk og der skal kæmpes mere, det er noget som jeg kan acceptere! Det som drillede og irriterede mig var at taktikken og valg af jern/køller ikke fungerede. Jeg fandt aldrig balancen i mine approchslag og når jeg landede bolden kort og forventede den skulle trille, så stoppede den og når jeg angreb mere så løb bolden for langt. Jeg tager oplevelsen og erfaringen med hjem og skriver mine noter ned i min lille bog. Jeg har lært en masse og det vil helt sikkert styrke min næste deltagelse i The Open.

Jeg har spillet 6 ud af de sidste 7 uger, så der har været meget golf på programmet og kvaliteten har været nedadgående de sidste par uger. Jeg har nu 4 ugers turneringsfri og jeg ser frem til denne periode, hvor jeg kan holde lidt ferie med min lille familie og have tid til at besøge venner. Derudover bliver det dejligt at kunne træne og spille golf herhjemme, så jeg vender sulten tilbage til den sidste del af sæsonen. Min næste turnering bliver Czech Masters, som spilles i Prag og ugen før det store brag - nemlig Made In Denmark :-)

Med ønske om at Jer derude nyder sommeren og jeres ferie...:-D

Bedste golfhilsner Lasse

Scottish Open

6. juli
Jeg fløj hjem fra Paris søndag aften og jeg fik byttet tøjet ud med noget tykkere og varmere. Mandag aften gik turen til Aberdeen og Jeff og Joakim var også med den flyver så vi har lejet en bil sammen. Køreturen fra Aberdeen til Inverness tager ca. 2 timer.

Vi spiller på Castle Stuart og det gjorde vi også tilbage i 2013. Jeg synes det er rart at komme ud til baner hvor man har været før. Banen er forholdvis generøs fra tee men det er omkring greens den har sit forsvar. I morgen har jeg teetid kl. 09.15

BMW Intl Open

22. juni
Jeg er klar til at starte BMW International Open i morgen. Min teetid er kl 14.10 og fredag kl. 09.20. Jeg ankom mandag aften til Dusseldorf og spillerhotellerne ligger ca. en lille halv time fra banen.

Det er første gang jeg spiller her på Gut Larchenhof. De andre år jeg har deltaget har det været i BMWs hjemby i München. Banen spiller meget våd og de har virkelig ladet roughen gro så det gælder om at drive bolden godt i denne uge da man ikke rigtig har et slag fra det tykke rough.

Jeg ser frem til at komme i ilden i morgen....

Hjemme i DK

12. juni
Jeg kom hjem fra Østrig fredag aften. Det blev en hård uge nede i Wien hvor jeg kæmpede med influenza. Ligger på sofaen nu med varm te og ser EM i fodbold :-)

I den kommende uge er jeg hjemme i Danmark og jeg skal først og fremmest blive frisk igen og så gælder det om at få trænet og blive klar til ugen efter. Næste opgave bliver BMW International Open.

Turneringen blev aflyst på Madeira

23. marts

Det blev en meget mærkelig uge på Madeira. Det er første gang i min golfkarriere, at en turnering er blevet aflyst, og ikke kan færdigspilles.

Som tidligere nævnt havde vi hård vind i torsdags, og vi kom ikke igang. Vi startede fredag formiddag, og efter små to timers vindafbrydelse blev det en kamp for overlevelse. Jeg spillede faktisk rigtig fint, men op til flere gange kom der tilfældige vindstød, som enten blæste mig eller bolden ud af position. Jeg klarede cuttet med en runde +2 da turneringen blev skåret ned til 36 huller og cut efter 18 huller,

Vejret i går var forfærdeligt med hård vind, masser af regn samt et tæppe af skyer over banen(Vi spiller i 700 meters højde). Da man ikke kan afslutte en turnering med bare 18 huller spillet blev den aflyst og det er bare surt.

De prøver at få sat turneringen på kalenderen igen senere på året.

Jeg sidder nu i Lissabon og skal flyve til Agadir ved 14 tiden. Jeg håber vejret i Marokko er markant bedre så jeg kan få spillet noget golf :-)

​Hård vind på Madeira

​19. marts

Jeg skulle have tee`et af kl. 09.40 i dag, men vejret driller her på Madeira endnu engang.

Jeg er taget tilbage på hotellet nu og afventer situationen. Vejrudsigten forudser stærkere vind i løbet af dagen men vi må se hvad der sker.

Her er en lille video fra Europa Touren som er et preview før turneringen.. Jeg er med i den

http://www.europeantour.com/europeantour/season=2015/tournamentid=2015020/videoaudio/videoid=251747.html

3. plads på Ecco Touren

12. marts

Jeg hoppede på en flyver til Barcelona sidste fredag og kørte op til PGA Catalunya, hvor landsholdet og trænerne havde base. Jeg trænede med der i weekenden og da jeg desværre heller ikke kom ind i Tswane Open (denne uges ET turnering i SA) ville jeg spille med i den første turnering på Ecco Tourens Winther Series. Den skulle sjovt nok også afholdes på PGA Catalunya, så det lå lige til højre benet. Jeg blev boende på hotellet og min kæreste Camilla kom ned og gik caddy.

Vi startede i tirsdags og turneringen sluttede idag. Jeg gik tre runder i 67,69 og 66 slag (-10) og blev delt nr. 3. Vi har haft godt vejr og banerne er nemt sat op i forhold til runderne på tourskolen. Der var derfor lagt op til lave scores og det var dejligt at få tre runder under par.

I morgen fredag tager jeg over og prøvespiller El Prat. Der skal jeg spille Open de Espana til maj og når jeg er på disse kanter tænkte jeg det kunne være en god forberedelse.

På lørdag tager vi en dag i Barcelona og får set lidt af byen.

Jeg flyver videre herfra til Madeira på søndag og gør klar til næste uges Europa Tour på Sando de Serra.

Artikel fra Ecco Touren http://eccotour.org/blog/victor-oesterby-og-lasse-jensen-taet-paa-sejr/

​Hjemme i DK

4. marts

Der blev desværre ikke plads til mig i Africa Open og jeg endte som 4. reserve. Jeg landede i København i går eftermiddags efter en meget lang tur hjem fra Sydafrika.

Min træner Thomas Larsson er på træninsglejr med landsholdet i Spanien, og derfor er jeg er igang med at planlægge en tur derned inden de næste turneringer starter. Det ville nemlig være rigtig fint at få trænet og spillet en masse så jeg kan bygge videre på formen. Jeg er sikkert inde i Madeira Islands Open og Trophy Hassan i Marokko som spilles henholdvis som to og tre uger.

2. plads i Nordea Masters

6. juni

Jeg er lige ankommet til hotellet hernede i Krems som ligger en lille time udenfor Wien. Her skal jeg spille Lyoness Open på Diamond Club. Sikke nogle dage det har været. Jeg er ved at drætte om af træthed så jeg må fylde noget mere på i morgen efter træning.

Den korte version - Jeg blev nr. 2 i Nordea Masters og kvalificerede samtidig til The Open på Royal Troon og jeg er helt vildt glad :-)​

Nordea Masters i Stockholm

3. juni

Jeg spiller i denne uge i Stockholm og vi spiller Bro Hof Slott. Turneringen har været afholdt de sidste par år nede i Malmø og er nu tilbage her lige udenfor Sveriges hovedstad. Jeg er klar til weekenden efter en runde i 72 slag og i dag 69 slag. Det har været noget stabilt golf indtil videre så jeg er ret positiv på de næste par runder.

Banen står i fantastisk stand - det er næsten utrolig hvor flot græsset kan være og så tæt det er.

Vi har haft rigtig sommervejr de sidste par dage hvor temperaturen har været omkring 25 grader og der har været en let brise så det har været meget lækkert at spille i. Som nogen måske har bemærket har siden her været nede og det beklager mit udbyder. Vi er oppe og køre igen :-)

​Træning i DK

​17. maj

Jeg kom hjem fra Mauritius i weekenden og det var en rigtig lang tur hjem. Specielt efter min fredags runde hvor det blæste kraftigt og ingenting lykkedes for mig. Det er aldrig sjovt at misse cuttet men at misse det med 1 slag i en uge hvor jeg spillede ok, det er ærgeligt. Vinden arbejdede imod mig og enten tog den for lidt fat i bolden og andre gange for meget.

Jeg glæder mig over at spillet ligger i en god ramme og jeg må være tålmodig. Jeg kommer desværre ikke ind i de næste to uger så min næste turnering bliver Nordea Masters på Bro Hof.

22. plads i Trophee Hassan

8. maj

Jeg sluttede på en delt 22. plads her i Rabat. Det er normalt dejligt vejr her men jeg kan næsten høre og læse at I derhjemme har bedre vejr end os. Banen har spillet lang og smal så det har været en god test hvor der skulle slås en masse kvalitetsslag. Specielt i dag var meget svært - det regnede ret meget under hele min runde så der skulle virkelig holdes sammen på spillet. Jeg spillede virkelig godt til tider og det er selvfølgelig dejligt at formen begynder at vise sig. Der var et par gange i ugens løb hvor jeg følte marginalerne var mod mig så jeg syntes der var mere i mig. Alt i alt tager jeg videre med et smil på læben.

I morgen flyver jeg fra Casablanca til Mauritius via Dubai. Der skal jeg spille næste uges Europa Tour turnering og det er noget af en tur derned. Jeg ankommer tirsdag formiddag kl. 10.30.

Vejrudsigten dernede ser heller ikke for god ud med hård vind og regn. Vi får se.... ;-)

Trophee Hassan i Rabat

1. maj

I mandags blev Camilla og jeg, forældre til den mest søde og dejlige lille pige. Vi har det godt alle tre og "Ella" er nu 6 dage gammel :-) Helt fantastisk følelse og jeg kommer da helt sikkert til at savne mine to piger.

Jeg spiller de næste uger og flyver til Rabat i morgen tidlig. Det bliver dejligt at komme igang og specielt få spillet nogle turneringer i træk så jeg kan få en rytme i spillet. Jeg har ikke spillet banen før men min caddie Justin har og han går også banen i morgen inden jeg kommer og ser hvordan forholdene spiller. Jeg glæder mig til at komme derned og jeg føler mig sulten...​

​Hjemme i DK

19. april

Jeg er tilbage i Danmark efter at have spillet Spanish Open på Valderrama. Det blev et tynd uge og spillet var aldrig i gear. Banen var sat svært op så hvis du ikke var skarp så fik du et rap over nallerne!

Det har været en meget tom kalender i dette år og det reflektere i spillet. Jeg syntes træningen går godt men jeg mangler turneringsrytme og det at kunne spille et par uger i træk og få gang i det. Før jeg kom til Valderrama var det 6 uger siden jeg havde spillet i Perth og det kan mærkes. Jeg er meget positiv så jeg venter tålmodigt til chancerne kommer.

Min kæreste Camilla er gravid og har termin i næste uge. Jeg er hjemme det næste stykke tid og så ser vi hvornår den lille har lyst til at komme ud :-)

11. plads på Ecco Touren

20. marts

Det blev en rigtig fin træningslejr med DGU på Emporda. Vejret var meget koldt og blæsende men der blev arbejdet rigtig godt på træningsbanen. Da jeg ikke kom ind i turneringen i Indien, tilmeldte jeg mig den første afdeling af Ecco Tourens Winther Series. PGA Catalunya ligger kun 40 minutter fra Emporda, så det var en nem køretur. Efter at have trænet teknisk med Larsson, var det rart at skulle spille en turnering med pres på og samtidig have muligheden for at teste nogle af ændringerne af.

Jeg kom hjem i midten af ugen og har nu tre uger herhjemme inden det gælder Spanish Open på Valderrama.

​God påske til jer Alle sammen

Træning på Emporda

10. marts

Jeg befinder mig en halvanden times kørsel nord fra Barcelona på golfresortet Emporda. Det danske herrelandshold træner hernede og jeg fik lov at joine dem til træning i denne uge. Det er jeg naturligvis glad for og det er rart at være en del af træningsmiljøet hernede hvor der både bliver spillet golf, trænet på driving range og fysisktræning med DGU fyssen Jacob. Derudover er David Dickmeiss og min træner Thomas Larsson med.

Vejret viser sig ikke fra sin bedste side, det har blæst meget og det er en ret kold nordlig vind. Det har nu ikke betydet noget for træningsmængden men man er lidt vindskudt om aftenen :-)

På søndag skulle jeg flyve herfra Barcelona til Indien for at spille Europa Tour i Delhi. Meget overraskende rykker entry listen sig ikke og det betyder at jeg er 13 reserve til næste uge. Det kan rykke sig men jeg må indrømme at det ser ikke godt ud. Jeg bliver fortsat hernede og træner til søndag og så ser vi på det.​

​Hjemme i DK

1. marts

Jeg er tilbage i Danmark efter en uge i Perth. Det blev desværre kun til to runder efter jeg missede cuttet med to slag. Spillemæssigt var det en positiv uge, hvor jeg ramte bolden rigtig solidt. Jeg kunne dog ikke få det udnyttet og sat en score sammen.

I denne uge skal jeg søge visum til Indien så jeg kan deltage i Hero Indian Open om to uger.

I næste uge bliver der spillet Thailand Classic og det var en turnering jeg havde forventet at komme ind i. Men efter at have set kalenderen giver det mening. Stort set alle Europa Tour spillere har tre uger turneringsfri efter Thailand og Indien. Når programmet giver naturlige friuger så er der jo mere pres på de turneringer fordi hvad skal de ellers spille.

Jeg tager en hue og varmt tøj på og træner herhjemme.

Perth Intl Open

​20. feb

Jeg sidder i Dubai lufthavn og skal flyve videre om et par timer til Perth. Jeg kom ind i turneringen i torsdags og er fløjet fra Danmark i eftermiddags. Jeg lander søndag aften lokal tid og jeg vil være 7 timer foran jer derhjemme.

Det ser ud til at blive en varm uge i Perth med temperaturer op mod 32-33 grader. Turneringen bliver spillet på Lake Karrinyup og jeg kender godt banen. Jeg deltog i samme turnering for et par år siden. Det er en god golfbane og en fair test.

MC i Tshwane Open

15. feb

Jeg er tilbage i Danmark igen efter jeg mistede cuttet i Tshwane Open. Jeg følte at jeg var klar til opgaven men det var golfspillet ikke! Der manglede lidt skarphed over hele linien men jeg er nu sikker på at det kommer stille og roligt når jeg får lidt flere turneringer.

I denne uge gælder det Malaysia men der kommer jeg ikke ind på min kategori. Ugen efter er det så Perth International og der er jeg i skrivende stund 8. reserve. Normalt ville det være ok men da turneringen er en tri-sanction (tre delt turnering) mellem Europa Touren, Asian Touren og den Australske Tour så rykker jeg kun frem når det er en fra Europa Touren som trækker sig. Det vil sige der er tre reserve lister til Perth turneringen.

Jeg har et fly derned på lørdag og jeg må afvente i denne uge om entry listen rykker sig.

Klar til Tshwane Open

10. feb

Så starter Tshwane Open i morgen og jeg har teetime 11.50. Jeg spiller sammen med to sydafrikanere Oliver Bekker og Justin Walters. Jeg har ikke spillet turneringsgolf i tre uger så det bliver dejligt at komme igang.

Vejret skule blive rigtig varmt i morgen. De lover 33 grader og der er altid chance for lyn og torden hernede i deres sommer.

Tshwane Open

7. feb

Det har været nogle gode træningsdage i Dubai. Jeg har trænet på Jumeirah Golf Estates og da de har et samarbejde med Europa Touren kan jeg træne og spille gratis på anlægget.

I morges hoppede jeg på en Emirates flyver og jeg er ankommet til Johannesborg her til eftermiddag. Fra lufthavnen er der 30 min til hotellet i Pretoria. Golfbanen skulle ligge tæt på så der bliver ikke meget spildetid med transport frem og tilbage.

Jeg har spillet Tshwane Open før men der lå turneringen på Els Club. Vi spiller på Pretoria Country Club og jeg tager 9 huller på den i morgen. Jeg skal spille pro-am på tirsdag.

Træning i Dubai

1. feb

Mens vinden og regnen rusker rundt udenfor lejligheden går jeg og pakker "sommertøj" ned i kufferten. I morgen går turen til Dubai, hvor jeg skal træne de næste 5 dage. Min træner Thomas Larsson er pt dernede for at træne med Morten og Lucas. De skal spille Dubai Desert Classic og der kommer jeg desværre ikke med på min kategori. Jeg træner ovre på Jumeirah Golf Estates og der kommer Larsson over så vi kan træne sammen. Jeg glæder mig meget til at træne under solskin og de bedste faciliteter man kan forstille sig.

Der er kommet en ny påklædnings regel på Europa Touren under turneringen. Det er nu blevet vedtaget at vi må bære shorts under alle prøverunder og træning (altså mandag-onsdag). Under turneringsdagene (torsdag-søndag) skal vi stadig bære og spille i lange bukser. Jeg har pakket et par shorts ned så jeg kan få lidt farve på benene inden jeg ankommer til Tshwane Open :-)

På søndag flyver jeg Johannesborg og bliver derfra transporteret i 30-40 min til Pretoria. Der gælder det Tshwane Open og den bliver spillet på Pretoria Country Club. Jeg har spillet med i turneringen før men der var det på The Els Club (Copperleaf).

Jeg har internet på hotellet i Dubai så jeg kommer med en opdatering inden jeg tager videre...

Hjemme i DK

​20. jan

Jeg vil gerne beklage at siden har været ude af drift i et par dage. Der var nogle tekniske tal, som skulle opdateres og nu skulle det være på plads.

Jeg er hjemme igen efter to uger nede i Sydafrika. I den første uge gjaldt det South African Open og det blev til en 51. plads. Det var en uge, hvor det bedste var godt nok, men de dårlige slag kostede. Jeg fik hævet bundnivauet til Joburg Open og jeg lavede ikke mange fejl i den uge. Jeg spillede rigtig stabilt fra tee og det gav mange muligheder, men jeg slog mine approchslag for langt fra pinden. Det gav ikke så mange birdies og i en uge som Joburg Open, skal der scores. Jeg sluttede -2 og mistede cuttet med 1 slag.

De næste par uger er jeg hjemme i Danmark inden jeg flyver til Dubai og træner op til Tshwane Open, som bliver min næste turnering. Jeg havde haft et spinkelt håb om at komme ind i Qatar eller Dubai, men jeg er for langt nede på entrylisten.​

SA Open

​7. jan

Så går det løs hernede i Johannesborg. Vi spiller på Glendower og det er en rigtig god golfbane som også er præsenteret i super stand. Klart en af mine favoritter her i Johannesborg.

Jeg slår ud 13.30 torsdag og 8.30 fredag. Spillet føltes lidt langt væk men jeg er glad for at være tilbage og ser frem til at golfe uanset.

Glædelig bagjul og Godt Nytår

28. dec

Jeg ønsker alle en glædelig bagjul og håber I har haft nogle hyggelige stunder med familier og venner. Det har jeg :-)

Jeg flyver til Sydafrika d. 2. januar og starter året med to turneringer i Johannesborg. Det gælder South African Open og Joburg Open.

Tak for supporten i 2015 :-)​

Hjemme i Danmark

6. dec

Jeg landede i dk i går efter en af de længste hjemrejser jeg har været på! Jeg fløj fra Brisbane til Dubai og det tog 14 timer, i Dubai ventede jeg i 3 timer inden turen på 6 timer til København startede. Jeg var og er stadig helt rundtosset efter denne tur.

Jeg missede cuttet i Australien PGA og det blev aldrig min uge. Jeg spillede egentlig ret stabilt men jeg var ikke skarp nok på og omkring greens. Hastigheden på greensene fangede jeg aldrig så jeg havde en række tre puts som tog momentum ud af runden.

Nu holder jeg lidt juleferie inden Europa Touren starter op igen efter nytår. Der gælder det South Africa Open på Glendower og ugen efter Joburg Open på Royal Kensington..

​11. plads på Leopard Creek

1. dec

Jeg sluttede på en delt 11. plads i Alfred Dunhill Championship og fik en godkendt start på sæsonen 2016. Der var en masse positivt og jeg bygger mere søndagserfaring på. Det var en uge hvor jeg ikke spillede fantastisk men var ret stabil.

Jeg fløj fra Johannesborg søndag aften og er landet her i Brisbane i morges. Jeg er simpelthen så træt men jeg holder den lige kørende en time mere og så på hovedet i seng. Der blev tid til en prøverunde og turneringsledelsen kan selv bestemme hvor svært de vil sætte banen. Greens kan blive hårde og de er ret unduleret med mange run-off områder.

Det er jo den 1. december og det betyder at den australske sommer er officielt startede i dag. Jeg har fået teetid på torsdag kl. 07.00

​Europa Tour 2016

20. november

YES - jeg er netop kommet hjem til Danmark efter en tur på skolebænken. Jeg bestod eksamen og fik Europa Tour kortet tilbage :-)

Det har været 6 hårde dage på tourskolen og jeg er super glad for min præstationen. Jeg slutter på en delt 9. plads i -11.

Jeg har haft lidt travlt lige siden jeg puttede ud på hul 18! Sæsonen starter nemlig allerede i næste uge i Sydafrika og billetterne er lige blevet booket. Der gælder det Alfred Dunhill Championship som bliver spillet på den fantastiske Leopard Creek bane. Ugen efter er det Australian PGA som bliver spillet 1 time syd for Brisbane. Jeg er afsted i to uger og kommer så hjem på juleferie...

På søndag flyver jeg til Sydafrika.

​Tourskole i Spanien

5. november

Jeg er hjemme i Danmark for tiden og holder spillet i gang. På tirsdag flyver jeg til Barcelona og kører op til PGA Catalunya hvor Final Stage skal spilles. Der spilles på de to baner Stadium og Tour course. Der er 156 spillere tilstart og der kæmpes om de 25 Europa Tour kort.

​51. plads i Hong Kong Open

25. oktober

Jeg sidder i Hong Kong lufthavn og venter på at komme ombord på flyet. Turen går hjem til København med et stop i Dubai. Jeg ville ønske jeg kunne knipse i fingrerne og så var jeg hjemme :-)

Hong Kong Open var årets sidste turnering på kalenderen 2015 og jeg slutter nr. 146 på Order of Merit. Det holder jeg ikke mit Europa Tour kort på og jeg skal forbi Tourskolen. Jeg kommer ind i finalen som spilles medio november på PGA of Catalunya nær Girona.

Jeg vender tilbage med mere i den kommende uge...

​37. plads i Portugal Masters

19. oktober

Ugen i Portugal startede tungt med en runde i 2 over par men derfra gik det kun fremad. Med runder i 67, 71 og 69 slag sluttede jeg på en delt 37. plads i 4 under par. Jeg spillede rimeligt men havde ikke skarpheden over hele linien. Det var dejligt at komme igang efter to uger derhjemme og jeg tager de gode ting med videre østpå.

​Jeg er landet i London og skal videre til Hong Kong i dag kl. 12.30. Jeg havde ikke regnet med at komme ind i Hong Kong da jeg så entry listen første gang. Der har været mange spillere som har været på listen indtil sidste øjeblik da de ikke vidste om de skulle bruge ekstra Euros til listen.

Det bliver første gang jeg besøger Hong Kong og det glæder jeg mig til. Jeg har hørt meget positivt om stedet/banen så det bliver spændende selv at opleve.

Jeg krydser fingrer for jetlagget ikke bliver for hårdt og det går smurt.

Portugal Masters

14. oktober

Jeg er klar til at starte Portugal Masters i morgen tidlig kl. 08.50. Jeg ankom mandag ved frokosttid og det har været et par gode træmingsdage her på Oceanico Victoria banen. Min træner Thomas Larsson er med hernede i denne uge og han arbejder jo også med Lucas og Morten så vi deler ham og det fungere rigtig fint.

Vejret har været virkelig dejligt indtil videre. Meget varmere end jeg havde forventet. Vejrudsigten ser fin indtil weekenden men det kan jo hurtigt ændre sig.

36. plads i European Open

27. september

Jeg sidder i München lufthavn og venter på at boarde flyet hjem til København. Det har været en god uge her i Bad Griesbach men jeg er skuffet over resultatet og på en måde er det egentlig synd altid at vægte en uge i resultatet men ikke i processen. Jeg gik bestemt ikke den runde jeg havde ønsket i dag men jeg gjorde mit bedste, jeg var positiv, jeg så slagene for mig og kæmpede hele vejen til scorekortet blev skrevet under. Det er jo faktisk en god dag.

I fredags lå jeg på cutgrænsen med 5 huller igen og havde banens svære del tilbage. Der var pres på og jeg var rigtig glad for jeg leverede varen da det strammede til og fik spillet mig til weekenden.

I går lørdag startede dagen helt perfekt med en Hole In One på hul 2. Der var 171 meter og det passede lige til mit 6 jern som landede 1 meter før pinden og trillede smukt lige i.

Jeg kommer ikke ind i de næste to uger på Europa Touren og det er jeg selvfølgelig ked af da jeg misser muligheden for at tjene point til ranglisten. Jeg er 20. reserve til Portugal Masters og jeg krydser fingrer for at komme med der. Jeg håber ihvertfald ikke denne turnering var min sidste i år. Vi får se....

God søndag aften

​Ude af Italian Open

20. september

Jeg missede cuttet i dette års udgave af Italien Open som bliver spillet i Milano. Det var en uge hvor ingenting lykkedes for mig og det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg syntes banen var skuffende. Den var og er i så dårlig stand at turneringsledelsen måtte skrive et brev til spillerne og give os en undskyldning. Den ser sikkert flot ud på TV men det er der så meget der gør :-) I går aftes fløj jeg hjem dernede fra og jeg har et par dage herhjemme inden turen går til Porsche Open i Bad Griesbach.

Efter runden i fredags besøgte jeg Expo og det var en fantastisk oplevelse. Det er så stort og imponerende. Det er en verdensudstilling og rigtig mange lande har deres egen kæmpe stand. I hvert land kan du lære om deres kultur og smage på deres specialiter. Inden jeg fløj hjem lørdag fik jeg mulighed for at køre en Mercedes GTS AMG rundt på Monza racerbane. Det var sjovt at prøve og lige noget for mig.

På tirsdag flyver jeg til München og derfra en køretur til Bad Griesbach. Sidste år spillede jeg banen på Challenge Touren så jeg kender banen og det er altid en fordel at have været et sted før.

​63. plads i KLM Open

13. september

Det blev til en 63. plads i Klm Open efter runderne 65,71,71,71. Jeg havde gang i scoren i 1. runde men derfra var marginalerne ikke på min side. Jeg synes generelt spillet lå et fint sted så det er bare at klø på og se muligheder de næste par uger.

​I den kommende uge gælder det Italien Open og den bliver spillet i Milano i år. Golfbanen skulle ligge op ad Monza racerbanen og os spillere skulle få mulighed for at køre en tur rundt på banen.

Jeg lander i Milano i morgen aften og prøvespiller banen på tirsdag. Det skulle være en smal skovbane, og jeg mener det er Marco Crespi`s hjemmebane.

​KLM Open

9. september

Jeg er kommet frem til Zandvoort hvor denne uges Europa Tour turnering løber ad stablen. Jeg sluttede på en delt 17. plads i sidste uge og der var mange gode ting som jeg kan bygge videre på. Det er ihvertfald altid en lækker fornemmelse at gå 4 runder under par! :-)

Jeg fløj hjem fra Moskva søndag aften og det var dejligt lige at have en enkelt dag hjemme i lejligheden med min kæreste Camilla inden turen gik herned. Min træner Thomas Larsson er med i denne uge og det er naturligvis rart at have lidt tid med ham herude på touren. Det er pt en spændende periode med masser af turneringer så det betyder meget at have en god plan og være klar til opgaverne.

I morgen torsdag skal jeg spille kl. 13.15 og fredag 08.15.

Nu vil jeg lige en tur i gymmet inden jeg skal mødes med de andre drenge og spise aftensmad.

​34. plads i Czech Masters

31. august

I går blev jeg nr. 34 i Czech Masters som blev spillet på Albatross Golf Club nær Prag. De første par runder fik jeg ikke gang i birdiesene så jeg var fint tilfreds med at avancere til weekenden og få to runder mere. I lørdags spillede jeg rigtig godt og fik gang i scoren. Det var dejligt med sådan en moving day som rykkede mig fremad i feltet. I går søndag spillede jeg fint men jeg mangler de sidste marginaler for at få gang i den søndagsrunde. Jeg arbejder videre og holder troen på et topresultat er lige om hjørnet. Jeg syntes spillet ligger det rigtige sted så ser positivt på de næste par uger.

I morgen flyver jeg til Moskva for at spille Russian Open. Det er en helt ny bane og første gang Europa Touren besøger den så det bliver spændende at se.

35. plads i Made In Denmark

24. august

Resultatmæssigt blev det ikke den weekend jeg havde drømt om. Jeg synes spillet var der lørdag til at gå en lav runde men en 7`er på hul 8 tog pusten af mig og jeg fik aldrig rigtig gang i det igen. Det var lidt samme billede søndag hvor jeg igen startede med birdies men men hul 12-13 dræbte det gode spil. På hul 16 i søndags (Himmerland Hill) lavede jeg birdie og der var en fantastisk stemning.

Jeg flyver nu til Prag og skal spille Czech Masters.....

Made In Denmark

​21. august

Jeg er klar til weekenden her i MID efter to runder i 67 og 71 slag. Jeg spillede solidt i går og det var dejligt med en god åbningsrunde. I dag skulle jeg kæmpe lidt mere men jeg holdt godt sammen på og ser nu frem til de næste par dage.

Der er en fantastisk stemning ude på banen og det er en fornøjelse at spille golf under.

Træning i DK

11. august

​Jeg er i fuld gang med træningen og finpudsning af svinget til den sidste del af sæsonen. I går morges mødtes jeg med min træner Thomas Larsson og kiggede svinget igennem. Efter træning havde jeg en Company Day med min sponsor Alpha Group. Det var en rigtig hyggelig dag og vi kunne da heller ikke klage over det dejlige vejr :-)

I næste uge gælder det Made In Denmark i Himmerland og det glæder jeg mig til. Det bliver skønt at skulle spille Europa Tour på dansk jord.​

​MC på Madeira

31. juli

​Jeg kom herned til Madeira og tænkte "jeg kan vinde den her turnering". Jeg føler mig godt spillende også efter de to runder hernede, så havde da ikke lige regnet med at skulle hjem før tid. Udfaldet på denne bane kan være meget tilfældigt selvom man spiller ok. Vejret er så skiftende og fairsway er meget skæve så bolden triller af dem i sidderne.

I går torsdag var der høj solskin og ingen vind om morgenen og der var kun 12 spillere over par ud af 78! Jeg spillede om eftermiddagen og fik det værste af vejret da det blæste op og begyndte at støvregne. Jeg spillede fint men der var for meget modgang og dermed fik jeg aldrig momentum i runden. Jeg havde et par gode teeslag som ramte fairway men bolden trillede ud og lagde sig i huller hvor jeg ikke kunne ramme green derfra. Banen hernede er i skræmmende dårlig stand og der er revner i fairways og de er helt brændt af. Af frygt for at vinden tiltager så meget at bolden ikke kan ligge stille så har de gjort greens så langsomme. Du kan ikke trille den i men den skal slås i.

Jeg glæder mig til at flyve hjem herfra i morgen tidlig.

​Omega European Masters

​27. juli

​Jeg sluttede på en 31. plads i Omega European Masters. Det var en turnering som jeg ikke havde regnet med at komme med i på min kategori. I tirsdags var jeg 1. reserve og der købte jeg en flybillet til onsdag ved frokosttid.

​Jeg fløj til Geneve og derfra tog jeg toget til Sierra. Ved togstationen i Sierra blev jeg hentet af courtesy bil som kørte mig op ad bjerget til Crans Montana. Det er en meget hyggelig lille by som ligger i 1500 meters og udsigten deroppe er helt fantastisk.

Der var hverken tid eller mulighed for at prøvespille eller bare træne lidt på banen. Jeg gik banen rundt med Søby og fik set hullerne.

1. runde spillede jeg simpelthen det bedste golf jeg kan. Sådan som jeg ramte bolden om torsdagen kunne jeg have spillet hvilken som helst golfbane og jeg vil sige at -6 var faktisk beskedent.

2. runde gik ok men der kom et par bogeys for meget på kortet men jeg var nu fint tilfreds med en runde i par.

I 3. runde havde jeg gode chancer men jeg kunne ikke hole de puts som skulle sætte gang i birdietoget. Jeg tabte momentum i spillet og det var en hård dag.

I går fik jeg en god start og kunne virkelig have ødelagt de første 9 huller! Jeg havde gode chancer for at være -6/-7 under par efter 9 huller. Jeg vendte i - 3 men et par tynde slag på hul 10 og 12 tog lidt af pusten fra for 9. Jeg kæmpede videre men fik ikke gang i alle de birdies jeg gerne ville :-)

Det har været en god "bonus" uge for mig. Jeg suger alt erfaring og spil til mig så jeg hele tiden bliver stærkere og kommer tættere på målet om en topplacering.

Weekend i Crans Montana

24. juli

Jeg havde ikke regnet med at få chancen i denne uge på Europa Touren. Jeg var et stykke nede på reservelisten men den rykkede hurtigt lige pludselig og så var jeg inde i turneringen tirsdag aften. Jeg fløj onsdag og ankom ved spisetid. Der gik jeg banen rundt med Thomas Søby (MØMs caddie) og der fik jeg et godt kig på tingene.. Jeg var lidt spændt og nervøs i starten af min 1. runde på grund af min manglende forberedelse. Jeg ramte bolden så lækkert og det gjorde bare alt nemmere. Der har været fart på de sidste par dage så jeg glæder mig til en god lang nattesøvn.. nat nat

​Jeg kender ikke min teetid for 3. runde på nuværende tidspunkt. Det bliver ca. ved 11.30-12 tiden!​

​57. plads i French Open

6. juli

Jeg lovede en opdatering fra Frankrig men min computer kunne desværre ikke logge på hotellets internet. Jeg er nu hjemme i lejligheden i København og der virker det heldigvis altid :-)

Jeg sluttede på en delt 57. plads og det er selvfølgelig en blandet følelse. Jeg havde igen i sidste uge gang i nogle rigtig fornuftige ting men mangler lige at få 4 runder til at gå op i en højere enhed.

Jeg spillede to solide runder for at klare cuttet og så spillede jeg rigtig om lørdagen men fik ikke udbyttet. På hul 14 lå jeg til en birdie i to slag i greenbunkeren men havde et meget uheldig bart leje som gav mig unødvendige problemer og jeg endte med en 7´er.

I går var en fighterdag i ret hård vind, jeg spillede desværre tidligt på dagen og der var vinden stærk. Da jeg gik fra 18. green blev spillet afbrudt på grund af storm og torden. Da spillet blev genoptaget for det meste af feltet var det 28 grader, vindstille og perfekte forhold. Jeg er meget positivindstillet og er stærk på banen men efter runden i går følte jeg mig lidt forfulgt her i weekenden og som sportsmand måtte jeg rase ud i et par timer og så var smilet tilbage ;-)

Jeg er pt 5. reserve til Skotland i denne uge. Det ser desværre ikke ud til jeg kommer ind i den turnering.

29. plads i BMW International Open

28. juni

Jeg sidder i München lufthavn og flyver snart hjem til København. Det blev til en 29. plads og tæt på at det kunne have været rigtig godt.

1. runde var en af de dage hvor golf er nemt og jeg nød runden fuldt ud. 2. runde kæmpede jeg med driveren men var virkelig effektiv og kom flot rundt i 69 slag. 3. runde lignede 2. runde men jeg fik ikke ligesom mange puts i så det var forskellen. I dag drivede jeg bolden kanon og svinget føltes godt men der kom aldrig gang i scoren. Det var et skridt frem og så et skridt tilbage.

I går spillede vi med oplæg på fairway, da der var stor chance for regn. I dag skinnede solen igen, så vi skulle spille bolden som den lå. Jeg huskede det da også hele runden lige indtil hul 18. Jeg lå perfekt midt i fairway og uden at tænke videre over det, satte jeg en tee i jorden og tog bolden op. Jeg vidste med det samme at det kostede 1 strafslag og jeg slutter en ellers god uge af med et lille øv.

Jeg er inde i French Open i næste uge og jeg flyver dertil i morgen aften. Turneringen bliver spillet på den fantastiske Paris National som i øvrigt hoster Ryder Cup i 2018.

Jeg skal boarde nu.... I får en meldning fra Frankrig

​BMW International Open

24. juni

Så går det løs i morgen og jeg slår ud kl 12.30 på tee 10. Jeg ankom i mandags til München og golfbanen ligger tæt på lufthavnen så det er dejligt nemt at komme til og fra.

Vi spiller på Golfklub Eichenried og det må være enhver caddies drøm da banen er flad som en pandekage. Der er masser af spændende slag over vand og par 5 hullerne kan være risk/reward. Roughen er tyk flere steder og det våde juni vejr har gjort banen længere. Vejrudsigten ser fin ud så mon ikke fairway og greens firmer lidt op.

Som spiller er det en dejlig uge hvor der er styr på setuppet og omgivelserne. Der er to kokke i players lounge som laver mad til os spillere og det er et skønt afbræk fra den sædvanlige buffet. Hvis vi har lyst kan man prøve BMWs seneste modeller og da jeg har benzin i blodet syntes jeg det er et sjovere selv at kører til og fra golfbanen end at tage bilerne med chauffør på.

32. plads i Lyoness Open

15. juni

Jeg landede i går aftes fra Wien og i den kommende uge er jeg er hjemme i Danmark.

Det blev til en 32. plads i Lyoness Open og selvom der var meget positivt, så var det en skuffende finalerunde. Det blæste op til min teetid og jeg kæmper med at slå bolden ind i vinden og fra venstre. Jeg træner det med Thomas Larsson men vi er ikke i mål endnu. Jeg ændrer min teknik og tempo når jeg har vind lige i hovedet og det skal jeg arbejde videre på.

​I næste uge er jeg inde i BMW International Open som spilles i München.

Mistet cuttet i Malmø

7. juni

Jeg mistede cuttet i Nordea Masters efter to runder i 76 og 74 slag. Hvis man sidder hjemme i stuen og tænker, hvad sker der og hvorfor? Ja, så må svaret være, at det er sport og jeg må væbne mig selv og jer med tålmodighed. Jeg syntes det går rigtig godt på træningsbanen, men overførelsen fra driving range til banen kæmper jeg med. Så spillet er der, men fokus skal være mere skarpt.

Jeg kan meddele at samarbejdet mellem Søren Juul og jeg er stoppet og han er ikke længere min manager.

I morgen mandag skal jeg spille Pro-am på Scandinavian, og flyver til Østrig om aftenen. Der skal jeg spille Lyoness Open.​

​Klar til start i Malmø

3. juni

I morgen starter 1. runde af Nordea Masters og jeg slår ud kl. 13.10 på tee 10. Det har blæst helt vildt de sidste tre dage men jeg syntes træningen er gået godt. Min træner Thomas Larsson har været der de sidste par dage og trænet med Lucas, Morten og jeg. Han kommer også i morgen og kigger på spillet.

Banen står udemærket og hvis vinden fortsætter bliver det en god test. På fredag har jeg så morgen tiden og det er kl 08.10 på tee 1.

​Nordea Masters i Malmø

1. juni

I denne uge gælder det så Nordea Masters som bliver spillet lige ovre på den anden side af Øresund. Jeg kan bo hjemme i København, da det ca. tager 35 min i bil til Pga of Sweden.

Jeg spiller prøverunde i morgen tidlig og får frisket banen op. Det er nogle år siden jeg sidst spillet den. Jeg vender tilbage en af dagene og beretter lidt derfra.

Tæt på US Open

28. maj

Jeg er tilbage i Danmark og det blev en spændende kvalifikation på Walton Heath. I første runde spillede jeg på Old Coursen og gik rundt i par. Den runde duftede af mere da jeg ikke udnyttede de nemme par 5 huller. Anden runde gik jeg -3 på New Coursen og havde undervejs et lille strejf af det men jeg endte med at misse med 2 slag. Det blev -5 og bedre som kvalificerede sig til US Open.

Det var en god chance og jeg vil spille den igen en anden gang. Der var overraskende mange tilskuere og det gav naturligvis en god stemming på de to baner.

I næste uge gælder det Nordea Masters i Malmø. Det bliver fedt at skulle spille så tæt på Danmark og jeg kan bo hjemme under turneringen.​

US Open kval

23. maj

Jeg landede i morges i London og kørte en halv time til Walton Heath GC. Der er 36 huller og det er en Old og New Course. Old Coursen er fra 1903 og New Coursen kom i 1917, så den er ikke så " New" alligevel :-) Klubhuset og området er bygget i en flot gammel engelsk stil . I morges kom et par ældre herrer og satte sig og læste avisen med en "cop of tea". Ret sjovt.

Jeg spillede Old i dag, og det er en rigtig god golfbane med et intelligent layout. I morgen træner jeg på New Coursen og kvalen starter så på mandag. Min teetid på Old er 09.52 og 14.37 på New. Jeg skal spille med Jason Palmer og vi er i alt 94 spillere, som dyster om ca. 9-10 pladser til US Open.

​Blæste væk på El Prat

17. maj

Jeg er hjemme igen efter en super ærgerlig turnering i Spanien. Der var rigtig gode takter og jeg spillede faktisk godt i fredags selvom scoren var høj. Jeg spillede min 2. runde fredag eftermiddag og det blæste ret kraftigt op. Jeg har det fint med at spille i vind men det var vindstødene som gjorde det surt for mig og det blev meget tilfældigt. Et eksempel ville være at min spillemakker slår et 3 jern ud på hul 15 og den ender i fairway, ham og jeg slår lige langt og da jeg svinger kommer der et voldsomt vindstød og sender min bold 45 meter forbi hans! Det kunne blæse moderat og så lige pludselig tog fanden ved. Jeg fik desværre slået for mange slag under det. Jeg er rigtig ærgerlig over ikke at få udbytte for sådan en uge men jeg er på rette vej og håber snart på, at få gang i resultaterne.

Jeg er hjemme i denne uge og tager i weekenden til London for at spille US Open kval på Walton Heath. Der vil ca. være 100-110 spillere og ca. top 10 efter 36 huller kommer med til US Open. Kvalen spilles mandag d. 25 maj.

​God start i Spanien

14. maj

Jeg er kommet godt fra start her i Open de Espäna med en runde i 69 slag. Jeg fløj direkte fra Mauritius til Barcelona (via Dubai), og det er rart at være tilbage i Europa. Her på hotellet har jeg kæmpet med dårligt internet så det er desværre gået ud over opdateringen.

Vi spiller på El Prat i denne uge og jeg syntes det er en fed bane. Den har en god mix af svære, medium og nemme huller. Greens og fairways firmer op i løbet af dagen og det virker som om at vinden tiltager om eftermiddagen så det er en smule mere tricky.

Jeg syntes spillet bevæger sig i den rigtige retning og det glæder mig naturligvis. I dag var en god dag på banen, og spillet viste takter af det jeg kalder "klasse". Jeg holder snuden i sporet og giver den gas igen i morgen...

​Landet på Mauritius

03. maj

Jeg er landet på Mauritius og det er første gang jeg sætter benene her på øen. Afrasia Bank Mauritius Open er en ny turnering på Europa Touren og den er faktisk delt mellem tre tours. Sunshine, Asian og Europa Touren.

Jeg tog ud på banen og fik trænet et par timer i dag. Det er virkelig lummert og tøjet klister til kroppen. Jeg havde troet det var en mere tør varme men der kan man bare se. Jeg mellemlandede i Dubai og jeg var så heldig at blive upgraded til Business Class så jeg kunne ligge ned og sove hele vejen. Skønt! Tak Emirates :-)

I morgen skal jeg prøvespille banen og det bliver spændende og se hvad der venter. Jeg er to timer foran jer derhjemme så jeg hopper i seng nu........ God søndag aften

God dag i Asserbo

27. april

Turneringen "logo på Lasse" blev afviklet i går og det blev en dejlig dag i Asserbo. Vejret havde en fin timing og holdte lige tørt under runden. Jeg stod på hul 11 og her var formatet "beat the pro". Der var 7 ud af de 53 deltagere som slog bolden tættere på end mig og det blev belønnet med et dusin Titleist bolde. Udover det var der tre præmier i tre rækker og det var lige fra Taylor Made Driver til Abacus Poloer. Der var også tættest pinden på alle par tre huller, længste drive og tilsidst lodtrækning om billetter til Made In Denmark, en golfrejse til Tyrkiet med All Inclusive og en sej Peugeot i en weekend. Tak for en god dag :-)

I morgen tidlig mødes jeg med min træner Thomas og arbejder videre på formen. Efter træning kører jeg til Rømø og der skal jeg spille Pro-am om eftermiddagen. Turneringen er en del af Ecco Touren og starter onsdag. Det bliver en opvarmningsturnering før min næste Europa Tour. I weekenden flyver jeg til Mauritius og jeg har hørt meget godt om stedet og banen..

AGC turnering

6. april

Vi nærmer os søndag d. 26 april og her har I stadig mulighed for at tilmelde jer en spændende dag på Asserbo`s dejlige bane. Dagens program indeholder morgenmad, 18 hullers gunstart med efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse. Der er præmier for over 25.000kr, som strækker sig lige fra Abacustøj til golfudstyr og ikke mindst en lodtrækning om en golfrejse til Tyrkiet med All inclusive. Tilmelding kan ske via Klubchef Arne Larsen på 40341419 eller på golfbox. Jeg ser frem til en dag i min barndomsklub og håber I har lyst til at bakke op omkring denne turnering og dermed støtte min rejse på Europa Touren. I kan læse meget mere om turneringen på:

http://www.agc.dk/index.php/home/latest/klubnyheder/1641-agc-pa-europatouren-2015

​MC i Kenya Open

12. april

Jeg fik desværre en træningsweekend her på Karen GC i Nairobi efter et mistet cut. Jeg gik to runder i banens par (72 slag) og det var to slag for meget.

Der var rigtig gode takter i de to prøverunder hvor jeg har været omkring en 12-13 under par. Da jeg startede torsdag spillede jeg fortsat godt men manglede marginalerne og de sidste 10 procent skarphed.

Jeg flyver hjem i aften til Danmark.

Kenya Open

6. april

Der spilles Masters i denne uge og der er ingen ekstra turnering på Europa Touren, så jeg spiller med på Challenge Touren i denne uge. Jeg kommer ikke ind i de to Kina turneringer, så det giver god mening at spille med her. Min næste ET turnering bliver Mauritius Open primo maj og Open de Espana ugen efter.

Jeg landede i morges i Nairobi efter en 8 timers flyvetur om natten. Jeg fik kun sovet et par timer og her ud på eftermiddagen begynder trætheden at melde sig. Det bliver vidst ikke noget problem at falde i søvn i aften :-)

I dag fik jeg trænet og spillet 9 huller. Vi er lige trådt ind i deres regnsæson så banen er mere blød og grøn end de forgangne år. Normalt ligner det at man har spillet en tenniskamp på grus efter 18 huller golf.

De sidste to gange jeg har deltaget i Kenya Open, er jeg blevet nr. 2. Jeg har gode minder herfra og det kunne være dejligt at stå øverst på skamlen i år.

I morgen er endnu en træningsdag og på onsdag spiller jeg med i pro-am`en.

Der kommer teetider på onsdag, der kommer jeg lige med den sidste opdatering inden vi starter torsdag.​

Påske i DK

31. marts

Jeg er hjemme i Danmark igen efter tre uger som indeholdte, Ecco Tour Winther Series, Madeira Islands Open og her tilsidst Trophy Hassan 2. Sidstnævnte mistede jeg cuttet med 3 slag og det var en rutchebane fornemmelse med min score. Efter 8 huller i 1. runde var fint med fremme efter en flot eagle men hurtigt fra under par, til par, og så over par.

Jeg ved ikke om I har set lidt fra turneringen på TV, men ellers kan jeg kort forklare om banen. Approchslagene er nøglen i den uge da greens er meget kuperet og i mange tilfælde er som en omvendt dyb tallerken. Får du ikke slået bolden det rigtige sted hen og får den til at hvile, kan bolden på nogle huller rulle op til 20-30 meter fra ad en bakke. Der er en håndfuld greens som er på grænse til det ekstreme men udover det, er det en fantastisk bane og sted. Man spiller i Kongens forhave og på hul 9 kan man skimte noget af paladset.

Der er ingen turnering i denne uge så jeg er hjemme til påske. På søndag går turen til Kenya Open...

PS Turneringen som blev aflyst på Madeira, er nu blevet sat på kalenderen igen. Den skal spilles fra 30 juli - 2 august.​

Turneringen blev aflyst på Madeira

23. marts

Det blev en meget mærkelig uge på Madeira. Det er første gang i min golfkarriere, at en turnering er blevet aflyst, og ikke kan færdigspilles.

Som tidligere nævnt havde vi hård vind i torsdags, og vi kom ikke igang. Vi startede fredag formiddag, og efter små to timers vindafbrydelse blev det en kamp for overlevelse. Jeg spillede faktisk rigtig fint, men op til flere gange kom der tilfældige vindstød, som enten blæste mig eller bolden ud af position. Jeg klarede cuttet med en runde +2 da turneringen blev skåret ned til 36 huller og cut efter 18 huller,

Vejret i går var forfærdeligt med hård vind, masser af regn samt et tæppe af skyer over banen(Vi spiller i 700 meters højde). Da man ikke kan afslutte en turnering med bare 18 huller spillet blev den aflyst og det er bare surt.

De prøver at få sat turneringen på kalenderen igen senere på året.

Jeg sidder nu i Lissabon og skal flyve til Agadir ved 14 tiden. Jeg håber vejret i Marokko er markant bedre så jeg kan få spillet noget golf :-)

​Hård vind på Madeira

​19. marts

Jeg skulle have tee`et af kl. 09.40 i dag, men vejret driller her på Madeira endnu engang.

Jeg er taget tilbage på hotellet nu og afventer situationen. Vejrudsigten forudser stærkere vind i løbet af dagen men vi må se hvad der sker.

Her er en lille video fra Europa Touren som er et preview før turneringen.. Jeg er med i den

http://www.europeantour.com/europeantour/season=2015/tournamentid=2015020/videoaudio/videoid=251747.html

3. plads på Ecco Touren

12. marts

Jeg hoppede på en flyver til Barcelona sidste fredag og kørte op til PGA Catalunya, hvor landsholdet og trænerne havde base. Jeg trænede med der i weekenden og da jeg desværre heller ikke kom ind i Tswane Open (denne uges ET turnering i SA) ville jeg spille med i den første turnering på Ecco Tourens Winther Series. Den skulle sjovt nok også afholdes på PGA Catalunya, så det lå lige til højre benet. Jeg blev boende på hotellet og min kæreste Camilla kom ned og gik caddy.

Vi startede i tirsdags og turneringen sluttede idag. Jeg gik tre runder i 67,69 og 66 slag (-10) og blev delt nr. 3. Vi har haft godt vejr og banerne er nemt sat op i forhold til runderne på tourskolen. Der var derfor lagt op til lave scores og det var dejligt at få tre runder under par.

I morgen fredag tager jeg over og prøvespiller El Prat. Der skal jeg spille Open de Espana til maj og når jeg er på disse kanter tænkte jeg det kunne være en god forberedelse.

På lørdag tager vi en dag i Barcelona og får set lidt af byen.

Jeg flyver videre herfra til Madeira på søndag og gør klar til næste uges Europa Tour på Sando de Serra.

Artikel fra Ecco Touren http://eccotour.org/blog/victor-oesterby-og-lasse-jensen-taet-paa-sejr/

​Hjemme i DK

4. marts

Der blev desværre ikke plads til mig i Africa Open og jeg endte som 4. reserve. Jeg landede i København i går eftermiddags efter en meget lang tur hjem fra Sydafrika.

Min træner Thomas Larsson er på træninsglejr med landsholdet i Spanien, og derfor er jeg er igang med at planlægge en tur derned inden de næste turneringer starter. Det ville nemlig være rigtig fint at få trænet og spillet en masse så jeg kan bygge videre på formen. Jeg er sikkert inde i Madeira Islands Open og Trophy Hassan i Marokko som spilles henholdvis som to og tre uger.

Tæt på i Joburg Open

28. feb

Jeg mistede desværre cuttet med 1 slag i Joburg Open efter en runde i 68 slag på "west course". Spillet på de første 9 huller var ikke skarpt nok, men jeg fik gang i nogle rigtig gode ting på bag 9, og fik noteret 4 birdies.

Jeg er pt 10. reserve til næste uges turnering Africa Open. Der er kun 71 pladser til Europa Touren så det er meget usandsynligt at så mange spillere trækker sig. Jeg giver lige entry listen en dag mere og ellers flyver jeg hjem mandag aften.

I hører fra mig....

​Joburg Open

25. feb

Joburg Open er i gang, og jeg har gået en runde i banens par på "east course". Der var nogle gode sekvenser i spillet i dag, men jeg manglede lidt skarphed, for at få udnyttet chancerne.

I morgen gælder det "west course", og jeg er klar på en lav runde :-)

Det har i øvrigt været dejligt at komme til Sydafrika efter Indien. Hverdagen og omgivelserne passer mig meget bedre. Det tror jeg nu det gør for de fleste da mine kollegaer synes det samme.

Vejret er solrigt med lidt skyer og chance for torden om eftermiddagen. Sådan er det næsten hverdag.

I morgen slår jeg ud kl. 11.50 på tee 1

MC i Hero Indian Open

20. feb

Jeg har mistet cuttet her i New Delhi, så det bliver desværre en træningsweekend. Det har været fedt at komme igang igen, og jeg glæder mig til de næste par uger.

Jeg har prøvet at lave min flybillet om, men alt er booket de næste par dage til Johannesborg. Det er der jeg skal spille Joburg Open i næste uge. Jeg må indrømme, at jeg ser frem til at skifte Indien ud med Sydafrika :-)

Hero Indian Open

17. feb

I sidste uge trænede jeg i Dubai og det var en hård opstart at komme på græs igen. Jeg ankom fint til New Delhi i søndags og jeg spillede 18 huller i går og 9 huller i dag. De 5 ugers turneringspause sidder lidt i svinget og jeg er ikke rigtig kommet igang. Bolden flyver lidt til højre og venstre :-)

Derfor skal der nok kæmpes lidt hårdere i denne uge men det er jeg klar på og jeg glæder mig bare til at spille spillet igen på torsdag.

Jeg har allerede fået min teetid til torsdag og det er en af de tidligere. Kl. 07.20 på tee 1.

Banen er rigtig smal og ret tricky. På nuværende tidspunkt slår jeg ikke driver på nogen huller da banen ikke tilbyder det. På de fleste huller skal bolden placeres præcist fra 210-235 meter i fairway. Det bliver enten mit 3 jern eller 3 wood som skal klare denne opgave. Jeg har hørt at en masse spillere slet ikke har driveren i baggen i denne uge.

Træning i Danmark

20. jan

Så har jeg været hjemme i en uges tid nu, og der har været en masse praktiske ting. Jeg har blandt andet været forbi den Indiske ambassade og ansøge om visum så jeg kan spille med i Hero Indian Open i medio februar.

Ellers er tiden blevet brugt på fitness og golftræning. Når vejret ikke tillader udendørs golf så slår jeg bolde i indendørs faciliteter i Kokkedal. Jeg har gået til den rent fysisks så er lidt øm men det er på den gode måde.

Jeg har siddet og set lidt golf fra Abu Dhabi og nu starter de i Qatar. Det kribler helt vildt og jeg ville så gerne spille med og have chancen. Det bliver næste år ;-) Jeg forventer at være hjemme de næste 2 uger inden jeg tager afsted..

​20. plads i SA Open

11. jan

Jeg sidder i lufthavnen og venter på mit fly til hjem. Turen hjem går over London inden jeg rammer København. Jeg sluttede på en delt 20. plads i South African Open i -3. Det lugtede af lidt mere men alt i alt godkendt resultat. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse med spillet så jeg er sikker på at jeg snart stikker næsen frem.

Roughen har været rigtig højt og jeg missede desværre for mange fairways med en halv til hel meter her i weekenden. Det gjorde jeg ikke rigtig kunne angribe banen som jeg gerne ville. Det har været en god uge og fedt at få noget erfaring når man er i rampelyset.

Nå, nu går flyver.... Jeg kommer med en opdatering når jeg er kommet hjem.

Klar til weekenden i SA Open

9. jan

Jeg er klar til weekenden her i South African Open. De to første runder har jeg spillet banen i 67 og 71 slag. Jeg ligger på en delt 3. plads i -6.

Turneringen spilles på Glendower GC og den er virkelig sat op. Banen er i forvejen smal og det er så blevet krydret med tyk rough. Jeg har aldrig spillet i så tyk en rough før. Flere af spillerne mener at dette er vildere end US Open som jo er kendt for at have meget tyk rough.

Jeg har spillet ganske ok og været ret effektiv. Det gælder om at ramme fairways på denne bane. Det er nøglen...

I morgen skal jeg ud kl. 12.11 lokal tid og det glæder jeg mig meget til. Årets første turnering efter Juleferie - det er fedt at være igang igen...;-)

​Godt Nytår 2015

2. jan

Godt Nytår - så skriver vi mindsandten 2015. Tiden flyver afsted og nu starter et nyt år. Jeg har nydt juleferien meget og slappet godt af. Der har ikke været så meget tid til golf og fitness så det har været en "rigtig" ferie.

I morgen aften flyver jeg til Sydafrika og lander søndag morgen. Jeg tager med vilje tidligt derned for at få banket rusten og julemaden af :-)

Turneringen jeg skal spille er South African Open og den spilles i Johannesburg på Glendower GC. Den kender jeg ikke på trods af jeg har spillet mange af banerne I og omkring Johannesburg.

Jeg håber alle mine følgere her på siden er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker jer alt held og lykke i 2015 

Glædelig Jul

23. dec

Tak for supporten og opbakningen i hele 2014. Det har været et godt golfår hvor Europa Tour kortet blev glasuren på kagen. Jeg nyder en lille julepause nu og lader op til sæsonen 2015.

​Jeg ønsker jer alle en Glædelig Jul :-)

​73. plads i Leopard Creek

14. dec

Så har jeg færdigspillet den første turnering på 2015 kalenderen. Det blev til et klaret cut men ikke så meget mere end det. Fredag aften fik jeg mavekramper og var ikke helt på toppen lørdag morgen.

Jeg spillede fint i dag og var under par hele dagen men sluttede runden skidt af med et par gange i vandet. Spillet har været ok over hele linien men de dårlige slag har været for dårlige i denne uge til at kunne være længere fremme i feltet.

I morgen mandag begynder hjemrejsen til København. Det bliver dejligt at komme hjem til jul. Jeg har kun hørt 3-4 julesange i år så jeg er ikke rigtig i julestemning endnu. Jer derhjemme, er sikkert allerede træt af dem :-)

Efter Nytår går turen til South African Open. Det vender jeg tilbage med...

​Alfred Dunhill Championship

7. dec

Jeg sidder i lufthavnen i Dubai og venter på mit fly til Johannesborg. De sidste tre dage har jeg trænet på Jumeirah Golf Etates og det har været lækkert at få græs under fødderne igen. Kanont vejr og virkelig gode træningsfaciliteter.

I aften lander jeg i Johannesborg og tager en overnatning på et lufthavnshotel. I morgen tidlig flyver jeg så til Nelspruit som ligger ca. 1 times kørsel fra Leopard Creek. Jeg skal bo på River House Lodge og det er en 15 minutters kørsel fra banen. De andre danskere bor også der så vi er alle samlet på det hotel.

Sidste gang jeg var der virkede internettet ikke så det kan måske blive en udfordring at opdatere. Vi får se.. Ellers hold øje med min facebook profil eller twitter.. måske jeg kan smide et par billeder op der fra telefonen i golfklubbens internet.

Live i TV3 Sport

​1. dec

I går blev jeg interviewet live på TV3 sport. Jeg synes det var sjovt og spændende at være med i.

På torsdag går turen til Dubai. Jeg laver et pitstop der i tre dage og får grønt græs under fødderne. På søndag flyver jeg så fra Dubai til Nelspruit via Johannesborg. Der bliver jeg hentet og kørt til Leopard Creek hvor jeg skal spille Alfred Dunhill Championship. Jeg skal bo på River House Lodge som ligger ud til "crocodile river". Jeg har boet der før og det er en fin lokation i forhold til golfbanen og fra "lodgen" kan man se masser af dyr.

​Her er linket hvis man ønsker at se eller gense interviewet på TV3 sport

http://www.tv3sport.dk/golf/video/lasse-jensen-svaert-at-fa-europa-tour-

Træning i DK

27. nov

Jeg har været hjemme nu i en lille uges tid og der er kommet lidt ro på. Det er skønt efter en travl periode med turneringer. Jeg har bestilt flybilletter til torsdag d. 4 dec. Jeg flyver til Dubai og træner et par dage der hvorefter turen går til Leopard Creek hvor jeg skal spille Alfred Dunhill Championship.

På søndag kl 13.15 kommer jeg i livestudie på TV3.

Europa Tour spiller 2015

23. nov

YES, jeg klarede den på Final Stage og har fået kategori 15 på Europa Touren. 6 runder golf på PGA of Catalunya og 420 slag. Pu ha, det har været en hård uge hvor der skulle kæmpes men bagefter er det helt klart det hele værd.

Jeg er rigtig glad og lettet. Jeg startede ikke sæsonen med det bedste udgangspunkt uden kategori på Challenge Touren. De få invitationer jeg fik, måtte jeg levere varen for videre deltagelse på Challenge Touren. Det har været en super sæson og ende med at stå med et ET kort i hånden føltes fantastisk.

De næste par uger er jeg herhjemme hvor den står på fysisk og teknisk træning. Min første turnering bliver Alfred Dunhill nede på Leopard Creek i midten af december.

Tak for alle jeres beskeder og mails… De varmer alle sammen og skønt med så meget support

Afrejse til Tourskole

12. nov

Jeg er ved at pakke de sidste ting og smutter snart i lufthavnen. Skuffelsen fra sidste uge har lagt sig og jeg kigger fremad. Jeg er klar til at få fokus på den kommende opgave og målet er at slutte i top 25. Min træner Thonmas Larsson flyver også derned i dag og han vil være der til på søndag. Det er super fedt at have ham med. Jeg har lige været afsted i 4 uger så vi har ikke set hinanden så meget her på det sidste.

Jeg giver lige en opdatering når jeg er kommet frem...

Sæsonen slut på Challenge Touren

9. nov

Jeg er kommet hjem til Danmark efter 4 uger med final-series på Challenge Touren. Jeg slutter sæsonen på 21. pladsen og dermed indfriede jeg ikke målet om top 15. Jeg har gennem året haft gode muligheder for at opnå det men set i bakspejlet har jeg manglet lidt held og skarphed når sækken skulle snøres.

I går afsluttede jeg sidste runde af Grand Final turneringen i Dubai. Efter 8 huller lignede jeg en mand som var på vej ind i top 15. Jeg spillede rigtig solidt, mentalt havde jeg overskud og Søren og jeg tog rigtig gode beslutninger. Fra midten af fairway på hul 9 slår jeg mit 2. slag ned i venstre green-bunker. Bolden er klemt ind under sandet ved bunkerkanten og jeg laver en død ærgelig double bogey. Jeg tænker straks at det er simpelthen for uheldigt og sådan noget må bare ikke ske i dag. Fra at være i kontrol og have en god balance i spillet går jeg lidt rystet over på hul 10. Slår et super drive ned i fairway og så gentager samme situation sig næsten. Tyndt slag mod bunker og bolden bliver liggende oppe i kanten. For at være helt ærlig så bliver presset så stort og jeg mister fokus på opgaven. Jeg kommer tilbage på sporet igen fra hul 14 og ind. Da jeg står på hul 18 får jeg at vide at jeg skal lave birdie for at have en chance. Hul 18 er et dogleg par 5 hul med vand hele vejen i venstre. Jo mere venstre man driver bolden jo kortere har man tilbage i 2. slaget. Jeg vælger en for aggressiv linie fra teestedet og bolden lander i vand. Jeg får senere af vide at birdie ikke havde været nok alligevel fordi Oliver Farr sluttede med bogey og det ændrede regnstykket. Følelsen bagefter var en kæmpe skuffelse og er der stadigvæk i dag. Men når jeg står op i morgen så klør jeg på igen og arbejder videre.

Status er at 21. pladsen på Ranglisten giver mig kategori 16 på Europa Touren til sæsonen 2015. Det vil ca. give 15-18 turneringer.

På onsdag tager jeg til Barcelona for at forberede mig til Final Stage på Tourskolen. Her dyster 156 spillere om 25 Europa Tour kort som giver kategori 15. Jeg er sulten efter at komme ned og tage revanche...

Øv weekend i Oman

3. nov

Efter runden i går tog Søren og jeg i lufthavnen og fløj til Dubai. En flyvetur på en lille time og vi kom fint frem til hotellet. Vi bor på Crowne Plaza som er det officille hotel for Grand Final. Der skulle kun være 5 min til golfbanen (Al Badia) herfra.

Det blev en blæsende weekend for mig med eftermiddags starttider og det endte desværre med en "ligegyldig" 34. plads. Ugen startede super godt men jeg fik det sværeste draw med ekstrem hård vind i tre dage. Det blev til overlevelses golf og det satte sine spor i golfsvinget som tilsidst faldt sammen.

I dag gælder det om at komme på træningsbanen og finde tilbage til det sving som har ført mig til min nuværende position. Der er store penge på spil i denne uge da der kun er 45 spillere med i Grand Final. Det giver gode muligheder for at avancere og dermed er der stadig store chancer for at indfri top 15 på ranglisten.

Hård vind i Oman

1. nov

Søren og jeg har fundet en god restaurant med godt internet. Så i får lige en opdatering herfra Muscat inden turen går videre. Jeg har spillet tre runder af NBO Classic og ligger delt nr. 6 i par. De sidste to dage har det blæst ekstrem meget og det har været nogle hårde dage. Der er næsten ingen vind om morgenen men tager til op ad dagen. I dag havde man valgt ikke at klippe greens så langt ned med frygt for at bolden ikke kunne ligge stille.

Jeg kæmpet hårdt og spillede ok men havde ikke marginalerne på min side. I morgen skal jeg ud kl. 11.12. Der er ikke langt op til en top placering så jeg er klar på en god kamp i morgen.

Efter runden flyver Søren og jeg til Dubai. Det er en flyvetur på en lille time. Næste uge gælder det Grand Final som spilles på Al Badia.

God start i Oman

​30. okt

Der er dårlig internet dækning her så jeg har svært ved at opdatere herinde og håber den går igennem. Jeg ankom i mandags fra Kina og efter to uger derude havde jeg brug for en golffri dag. Jeff, Jeppe og mig selv tog på fisketur i "The Gulf of Oman". En lokal fiskebåd tog os ud i 4 timer og vi fangede 18-20 fisk. Det var virkelig sjovt og skønt med en afslappende dag. Min caddie Søren Juul kom tirsdag morgen og det er dejligt med god støtte på baggen.

​Jeg har fået en fint start her i NBO Classic i Muscat. Jeg gik banen i 66 slag (-6) og ligger nr. 2 efter første runde. Jeg spillede ganske stabilt i dag og krydrede det med en varm putter. Søren og jeg tog nogle gode beslutninger derude og fik læst de fleste putts rigtig.

I morgen skal vi ud kl. 11.20.

MC i Foshan Open

24. okt

Jeg har mistet cuttet her i Foshan Open efter to runder i 73 slag. Jeg misser weekenden med 1 slag og det er altid ærgeligt uanset hvordan man vender og drejer det. Jeg har lige prøvet at ændre min billet til Muscat men alle flyene fra Guangzhou er optaget så jeg må nok tage en træningsweekend her.

I næste uge spiller vi i Muscat i Oman og det er den sidste turnering inden Grand Final. Jeg spillede med i denne turnering sidste år så jeg kender både banen og området. Min gode ven Søren Juul kommer ned og går caddie i de to sidste turneringer. Sidste gang vi var på golfbanen sammen var til Made In Denmark og det bringer jo gode minder frem. Jeg glæder mig til at se ham i Muscat og komme væk herfra. Min oplevelse af Kina er lidt blandet og jeg er ikke forelsket. Jeg synes der er for mange mennesker hele tiden og så er det noget hundemad de servere. Jeg tænker at der er et kæmpe potientiale herude rent businessmæssigt og der er store muligheder for firmaer.. Bare i Chongqing som vi spillede i i sidste uge bor der 32 millioner og her i Guangzhou 13 millioner mennesker. Jeg kunne vildt godt tænke mig at se Den Kinesiske Mur. Den ligger i Nord Kina og vi har spillet i Syd så det må blive en anden gang.

Vejrudsigten for næste uge ser rigtig varm ud med temperaturer op til 35 grader. Det er en super god golfbane i Muscat som ligger helt ud til det Arabiske hav.

God weekend derhjemme... Jeg skriver igen når jeg er fremme i Oman

15. plads i Shankai Classic

20. okt

Jeg er kommet fint frem til hotellet i Guangzhou hvor denne uges turnering The Foshan skal spilles.

Vejret drillede i Chongqing og det blev en anderledes uge med megen venten og meget uvished omkring afviklingen af turneringen. Det tog mig 27 timer at få spillet min 1. runde og det er hårdt at sidde på standby. Turneringsledelsen kom hver time med ny information omkring den lavtliggende tåge. Da vejrudsigten ikke tegnede godt for weekenden besluttede man at lave cut efter 18 huller og være sikker på minumun 54 huller.

Jeg har spillet tre meget forskellige runder og jeg kan fortælle lidt om dem. I 1. runde gik jeg -3 og var meget effektiv og udnyttede chancerne. Spillet var ikke så pænt men jeg fik en god score i huset. I 2. runde gik jeg også banen i -3 og der spillede jeg rigtig godt. Jeg havde en glimrende boldkontrol og svinget var i balance. Med lidt mere tur i den kunne jeg sagtens have gået en lav en. Spillet var til det. I går spillede jeg så finale runden og den gik jeg i -1. Uden at drive bolden super var jeg ikke i problemer fra tee og havde dermed masser af chancer fra midt fairway. Dog var mine appochslag meget uskarpe og jeg slog ikke bolden tæt nok på pinden til fornuftige birdie chancer. Dermed skete der aldrig noget i runden. Jeg kæmpede hele vejen og fik lidt udbytte til sidst med 2 birdies på de sidste 3 huller. Det var rart slutte godt af på en dag hvor spillet ikke kørte. Afslutningen gjorde at jeg sneg mig op på en delt 15. plads og fik vigtige point til listen.

Jeg ankom sent i går til hotellet og jeg har taget det stille og roligt her til morgen. Jeg tager formentlig ud på banen til eftermiddag og får et træningspas kørt ind. Der er et par ting i svinget jeg skal ud og arbejde videre på og blive mere dus med. Men alt i alt har jeg en god mavefornemmelse omkring spillet og jeg føler svinget ligger et fint sted til at performe.

Shankai Classic

15. okt

Der er kommet teetider og jeg starter i morgen kl. 12.20 på tee 10. I dag spillede jeg pro-am og fik det sidste med inden vi starter i morgen. Banen spiller blød og med regn på vejrudsigten forventer jeg vi får oplæg på fairway. Den er ret kuperet og hård at gå.

Jeg synes forberedelserne er gået godt og jeg har en fin mavefornemmelse til denne uge. Jeg vågnede dog op med ondt i halsen i morges, jeg er sikkert blevet smitet på den lange rejse eller for meget A/C i flyet. Jeg satser ikke på det påvirker spillet. En kop te, et par piller og så derud ad..

Ankommet til Chongqing i Kina

14. okt

Jeg har vendt og drejet mig den sidste time og nu står jeg op. Klokken siger 05.15 herude i Chongqing. Jeg ankom i går aftes lokal tid og turen herud var lang men det gik fint.

Jeg blev modaget i lufthavnen af en kvinde som stod for transporten til hotellet. Hun fortalte at der bor ca. 30 millioner mennesker her i byen og den bliver kaldt for "mountain city". Det var mørkt da jeg kom til hotellet men jeg kunne ane hvorfor de kalder den "mountain city". Det ligner at byen ligger ovenpå eller tæt på bjerge. Det bliver spændende at se når solen står op. Jeg tager et par billeder og ligger på twitter eller facebook.

I dag skal jeg træne og måske spille 9 huller sidst på dagen. På grund af min placering på ranglisten skal jeg spille pro-am i morgen onsdag. Det er en shotgun start kl. 12.

17. plads i Rom

6. okt

Jeg landede sent i går aftes fra Rom og jeg er kommet fint hjem. Det blev til en 17. plads med scoren i + 2. Jeg havde spillet banen før men de har gjort den ca. 900 meter længere så det var meget anderledes og rigtig svær. Vi havde 20-25 grader og næsten vindstille vejr og alligevel kun 8 spillere under par. Det må være en af de sværeste baner jeg har spillet hvor vejrforholdene var perfekte. Jeg synes der var nogle gode tiltag men flere steder havde de "bare" rykket teestedet 60 meter længere tilbage. Lidt kedeligt efter min mening. Personligt kunne jeg bedre li den "gamle" bane, den var mere sjov og hyggelig. Man skulle stadig spille god golf for at kapere den.

Jeg spillede rigtig godt torsdag-fredag men kæmpede lidt med spillet i weekenden. Både lørdag og søndag ramte jeg ikke bolden godt fra starten men hver dag fik jeg kæmpet mig tilbage.

I dag har jeg set min træner Thomas Larsson og det var en god omgang teknisk træning. Jeg arbejder videre med det og så ses vi en gang mere inden afrejse til Kina på søndag.

Klar i Rom

​1. okt

Det går løs i morgen hernede i Rom. Det har været en god forberedelse hvor jeg har spillet 9 huller hver dag og trænet bagefter. Jeg skal ud i morgen kl. 08.20 fra tee 10 og fredag kl. 12.50 fra tee 1.

Jeg har spillet her på Olgiata GC før men de har ændert banen meget. Den er blevet forlænget med 900-1000 meter så den er blevet rigtig lang og svær. Det er derfor en uge hvor man ikke kan snige den rundt men derimod skal ramme bolden godt og have boldkontrol.

Der har været skybrud her til aften så jeg håber banen kan klare alt det vand. Vi må se i morgen tidlig hvad status er.

9. plads i Kazakhstan Open

21. sept

Jeg er lige kommet tilbage på hotelværelset efter at have færdigspillet sidste runde af Kazakhstan Open. Det har været en god uge på mange måder og alligevel kigger man op af leaderboardet og tænker "hvad med det slag der" og "hvad med det slag der"...

Men, jeg fik ikke den bedste start på ugen med en runde i 1 over par og jeg skulle finde storspillet frem for at komme med til weekenden. På de sidste 9 huller i fredags fik jeg dårlig mave og havde mavesmerter om aftenen og kunne ikke indtage det helt store måltid.

Da jeg spillede 3. runde i går, fortsatte mavesmerterne og jeg var glad for en god "movingday" i -4. Det gik bedre i dag med maven, men jeg var så bange for ikke at have energi nok i systemet. Det blev til en runde i -2, som både kunne have været værre og bedre. Så med alt taget i betragtning, klapper jeg mig selv på skuldreren for godt kæmpet og vigtige euros til ranglisten.

Jeg starter min hjemrejse i morgen tidlig kl. 09.00. Der flyver jeg til Prag og får lidt ventetid der inden turen går til København. Det er nu jeg sidder og ville ønske jeg kunne knipse i fingrerne og "puf", så var jeg hjemme i Danmark :-)

Hav en god søndag....

​Kazakhstan Open

16. sept

Jeg er kommet godt frem herude i Almaty. Det var dog en hård flyvetur som startede søndag aften og jeg landede herude mandag morgen. I dag har jeg trænet og spillet 9 huller. Banen står i en flot stand men greens er lidt bløde og langsomme. Jeg kunne forestille mig de tørre dem lidt ud og klipper dem ned til torsdag. Jeg holder i hvertfald øje med det :-)

Denne uge er som en major på Challenge Touren med sine 450.000 euro. En "normal" ligger ca. på 170.000 euro så det er mere end dobbelt så mange penge vi spiller om. I morgen skal jeg spille pro-am kl. 11 og der får jeg lige set banen en sidste gang inden det går løs torsdag.

Jeg får min starttid til torsdag i morgen formiddag....

17. plads i Frankrig

8. sept

Jeg er tilbage i Danmark efter noget af en hjemrejse i går aftes. Da jeg havde skrevet under på scorekortet, gik turen straks mod Paris Orly lufthavn. Jeff Winther og jeg havde en køretur på lidt over 4 timer foran os. Der var kø på motorvejen ind til Paris men udover det gik turen fint og vi nåede lige flyet.

Ugen i Pleneuf-Val-Andre startede tungt for mig med en første runde i 4 over par. Der sidder sikkert nogen og tænker hvordan man kan gå 4 over par torsdag og så 6 under par fredag. Spillemæssigt lå de to runder ret tæt på hinanden og det demonstrere nok i virkeligheden bare hvordan golf nogen gange er svært og andre dage lykkedes det.

Spillet i weekenden var godt og jeg fik kravlet lidt op ad leaderboadet. Jeg sluttede faktisk kun to slag fra en 4. plads så det var tæt på et topresultat med den tunge start.

Jeg er hjemme i denne uge og der træner jeg op til årets store "major" på Challenge Touren som spilles i Kazakhstan. Jeg flyver dertil søndag aften.

Blæst væk i Nordirland

30. aug

Jeg holder weekend hjemme i Danmark efter et mistet cut i Northern Ireland Open. Jeg fik den hårdeste side af drawet med masser af vind og regnbyger. Jeg spillede rigtig tyndt i torsdags men kæmpede mig flot rundt i kun 1 over par og lå i midten af feltet. I går morges fik jeg en ok start men det faldt sammen på de sidste 9 huller. Den hårde vind vandt denne gang og jeg manglede ro i spillet og tålmodighed for at lykkedes under de vejrforhold. Jeg har haft to fantastiske uger med masser af spænding, først oppe i Himmerland og derefter i Geneve. Jeg har slet ikke haft tid til at fordøje det, da jeg stort set er rejst fra sted til sted. På mandag skal jeg spille med i The Hurdle på Søllerød og tirsdag går turen til Val de Andre i Frankrig.

3. plads i Rolex Trophy

26. aug

Det blev en spændende uge for mig nede i Geneve hvor jeg deltog i Rolex Trophy. Jeg lagde ud med en runde i 61 slag (-11) og det ville have været banerekord hvis det ikke var for "preferred lies" på fairways. Jeg fortsatte det gode spil og førte turneringen i samlet 62 huller ud af 72.

Jeg arbejdede meget mentalt og talte med min træner Thomas Larsson hvordan jeg skulle tackle hver enkelt dag. Jeg troede faktisk den største udfordring på sidste dagen skulle være mentalt men jeg var faktisk et rigtig godt sted og følte mig i balance. Jeg spillede derimod ikke godt nok i sidste runde. Jeg så slagene for mig og troede på dem men det var en af de dage hvor jeg kæmpede lidt mere med spillet. Jeg ventede tålmodigt på et par birdies på bag 9 men der skete aldrig noget. Da jeg gik af 18 green var jeg da ærgerlig over ikke at kunne lukke sådan en fantastisk uge af men i stedet for at sætte sig ned med hovedet hængende så var jeg glad for en delt 3. Plads. Jeg spillede hamrende godt de tre første runder og jeg har lært så meget omkring mig selv. Spillet og jeg er på rette vej og jeg ser frem til en kanon afslutning over de næste par måneder.

Jeg er ankommet til Ballymena i dag. Det ligger tæt på Belfast i Nordirland. Her skal jeg spille Northern Ireland Open. De sidste to uger har været meget intense med masser af fart og spænding på. Jeg kan godt mærke at jeg skal lige lade op til torsdag så jeg er klar i hovedet igen og få fokus på opgaven.

God uge til jer alle sammen

7. plads i Made in Denmark

18. aug

Jeg sluttede på en delt 7. plads i Europa Tour turneringen på Himmerland. Det har været den mest uforglemmelige uge på alle måder. Stemningen har været helt i top, jeg har aldrig spillet nogle turnering hvor publikum var så friske og støttende. Ikke engang store turneringer som Irish Open og French Open kan måle sig med Made in Denamrk. Det var specielt på de to Par 3 huller, hul 7 og hul 16. Det var helt fantastisk. Du har mulighed for at se video derfra på min fanside på Facebook. Her er linket : https://www.facebook.com/lasjensengolf

Det har også været en god og hård træningsuge. Jeg har givet den en skalle med min træner Thomas Larsson og vi har lagt en god plan for det næste stykke tid på den tekniske side. DGU fysserne Martin og Jakob var også i Himmerland under turneringen. Vi trænede et par gange fysisk træning og de hjalp også med udstrækning og behandlinger. Stort tak til min caddie Søren Juul. Vi har tit talt om at vi kunne lave et stort resultat sammen.. Dejligt vi fik ret og det bekræftet :-)

Jeg er rigtig glad for jeg valgte at spille med i Made in Denmark. Jeg følte spillet var gået lidt i stå og i denne uge har Larsson åbnet mere op for posen hvor vi skal hen rent svingmæssigt. Derfor uanset resultatet kunne jeg ikke være den træning og viden foruden. Jeg skal træne hårdt på dette og glæder mig til at fortsætte min udvikling...

I morgen tidlig går turen til Geneve. Jeg skal spille Rolex Trophy på Challenge Touren. Det er en lukket turnering med de 44 bedste på ranglisten.. Jeg vender tilbage med mere info i løbet af ugen...

Europa Tour på Himmerland

13. aug

Så er træningsdagene slut og i morgen går det løs heroppe i Himmerland. De sidste par dage har jeg set min træner Thomas Larsson og det var rart at få set svinget igennem og lagt en plan for det næste stykke tid. I går morges spillede jeg prøverunde og det blæste ret meget så banen spillede svært. Vejret har været super i Danmark i lang tid og så i denne uge føltes det næsten som efterår med regn og vind.

Banen står i virkelig god stand, der er blevet gjort et rigtig godt stykke arbejde. Jeg skal spille kl. 09.20 fra tee 10 i morgen og fredag fra tee 1 kl. 14.20.

Jeg håber vi ses heroppe :-)

49. plads i Azerbaijan Golf Challenge

4. aug

Jeg sluttede på en delt 49. plads med runder i 72,70,73, og 71 slag. Jeg synes spillet i perioder var til mere i denne uge og føler at topresultatet ikke var langt væk. Det har føltes som en lang uge i Azerbaijan. Banen er rigtig hård at gå og da det er deres første turnering nognensinde har der også været mangler her og der. Det er i øvrigt landets første og eneste golfbane.

Jeg sidder i London nu og venter på flyet til København. I den kommende uge tager jeg en træningsuge herhjemme og derefter spiller jeg med i Europa Tour turnering "Made in Denmark" på Himmerland.

jeg skal boarde flyet nu... Jeg vender lige tilbage med mere..

​Azerbaijan Golf Challenge

​30. juli

Jeg landede herude i mandags og det blev lidt længere rejse end forventet. Der var kæmpe kaos i lufthavnen med paskontrollen og derefter transporten til hotellet. De sidste par dage har været nogle gode træningsdage og jeg føler mig klar til i morgen.

Golfbanen og hotellet er fornyeligt åbnet og turneringen her skal promovere stedet. Det er gået lidt stærkt for dem. Hotellet er potentielt rigtig lækkert men har masser af skønhedsfejl og mange ting virker ikke. Golfbanen er åbnet måske et år for tidligt, der mangler græs flere steder og greens har ikke sat sig endnu. De er stenhårde og mangler græs i flere områder.

Jeg synes træningen og prøvespillet er gået glimrende og jeg har lagt en god gameplan. I morgen skal jeg slå ud kl 14.00. Jeg kæmper lidt med jetlag på grund af tidsforskellen så det passer mig rigtig fint at få en dag mere uden at skulle meget tidligt op.

Le Vaudreuil Challenge

26. juli

Jeg vil starte med at beklage manglende opdatering i denne uge, men jeg har desværre ingen internet her i Frankrig. I dag har jeg så taget min computer med i golfklubben, og spurgt pænt om jeg låne deres internet. Det fik jeg lov til :-)

Turneringen i denne uge bliver spillet i en lille by som hedder Le Vaudreuil. Den ligger ca. 5 kvarter nordvest fra Paris. Jeff Winther og jeg følges ad i denne uge og vi fløj til London i mandags. Der har vi lejet en bil og kørte derfra til Folkstone, hvor vi tog biltoget til Calais i Frankrig. Grunden til vi rejser den vej er turneringen i næste uge. Der går nemlig et direkte fly til Baku i Azerbaijan fra London, så det gør rejseriet lidt nemmere.

Jeg har gået tre runder i 69,73,71 slag og ligger samlet i par omkring plads 50-60 stykker. Spillet i denne uge har budt på både godt og skidt. Der har været nogle gode perioder med super spil men desværre lidt for mange "nemme" fejl. Den får en skalle i morgen og et forsøg på en lav runde...

Mandag morgen flyver jeg så til Baku i Azerbaijan og lander derude om aftenen. Jeg mener der er en tidsforskel på 3 timer så det bliver fint at komme derud i god tid og blive afklimatiseret.

Ude i Slovakiet

​12. juli

Jeg missede cuttet i Slovakiet med 1 slag efter to runder i 72 (par) og 71 (-1) slag. Det var ikke min uge på golfbanen og selvom jeg spillede tyndt havde jeg da håbet på at klare cuttet alligevel. Jeg er kommet hjem til DK hertil morgen, det var muligt at ombooke min billet så det var fint. Jeg kørte fra Slovakiet i morges kl. 04.00 til Wien lufthavn for at nå morgenflyet. Tror jeg napper mig en god eftermiddagslur, da trætheden melder sig.

Jeg spiller ikke den kommende uge på Challenge Touren. Jeg tager en træningsuge herhjemme og bliver klar til ugen efter når det gælder Le Vaudreil som ligger en god 1 times kørsel fra Paris.

God weekend til jer alle.....

Klar i Slovakiet

9. juli

Jeg er kommet godt frem hernede i Slovakiet og i morgen går det løs. Internettet virker som vinden den blæser så jeg håber denne opdatering går igennem når jeg trykker "save"

Det er en super bane i denne uge i fantastisk stand. Hul 18 er et 380 meter par 4 med en Ø-green som ligger ud til klubhuset. Det er rigtig flot lavet. Den er forholdvis bred fra tee, der er mange niveauer på greens så approchslaget er nøglen i denne uge. Man skal ramme det rigtige plateu for at få det nemmeste put.

Jeg slår ud i min 1. runde i morgen tidlig kl. 08.30 og fredag kl. 13.30.

37. plads i Tyskland

6. juli

Det blev en god og smertefri afslutning i Bad Griesbach. Jeg gik finalerunden i 69 slag (-3) og rykkede fra en 51. plads frem til 37. plads. Det kan måske lyde lidt undrende, at jeg er tilfreds med denne uges resultat, men faktum er, at da jeg vågnede i onsdags havde jeg ikke forestillet mig, at jeg kunne deltage i turneringen. Jeg har fået behandling hver dag af fyssen og smerterne er aftagende.

Jeg flyver nu hjem og restituerer et par dage, hvorefter turen går til Slovakiet...

Kæmper i Bad Griesbach

3. juli

Da jeg vågnede i morges så det ikke godt ud for min deltagelse i denne uges turnering. Jeg fik endnu en behandling af fyssen plus en god cocktail af smertestillende. De første mange huller puffede jeg bolden rundt med en smerte svarende til en prikkende nål mellem skuldrerbladene. Da solen kom på løsnede det lidt op men det blev aldrig et frit golfsving. Jeg kæmpede mig rundt i par og jeg krydser fingrer for at det går fremad herfra....... :-)

CT i Bad Griesbach

2. juli

Turen herned og træningsdagen i går gik fint. Men til den dårlige nyhed så er jeg vågnet op med hold i nakken og ved ikke om jeg kan spille i morgen. Da jeg åbnede øjenen satte der sig en nerve i klemme og låste det hele. Jeg har set Challenge Tour fyssen her til morgen og fik straks behandling. Jeg har fået smertestillende og nu må jeg vente og se hvor slem en omgang det er.

15. plads i Scottish Hydro Challenge

29. juni

Da jeg havde skrevet under på scorekortet i dag, kørte jeg til Aberdeen lufthavn og jeg er lige kommet hjem i lejligheden. I baggrunden kører der VM- fodbold med Costa Rica mod Grækenland :-)

Efter 4 ret stabile runder i 69,68,69,67 sluttede jeg i -11 på en delt. 15. plads. Jeg ramte ikke bolden godt i starten af ugen og jeg måtte kæmpe for det. Jeg følte at jeg spillede mig mere ind i turneringen og boldkontrollen blev bedre for hver dag. Vejret var meget skiftende i ugens løb og det var lige før vi var alle 4 årstider igennem.

Tirsdag morgen går turen til Tyskland hvor næste uges CT skal spilles. Banen ligger 2 timer øst for München i byen Bad Griesbach. Jeg har ikke spillet der før så det bliver spændende at se hvad det er. Jeg gir en melding dernede fra om et par dage...

Scottish Hydro Challenge

25. juni

Efter en uge hjemme i Danmark går det løs igen. Jeg spiller i denne uge i Aviemore i Skotland.

Jeg spillede en prøverunde i går og det var fint at få frisket banen op i hukommelsen. Det var skønt vejr i går, faktisk det bedste jeg har oplevet. Jeg håber det holder og det ikke bliver "normalt skotsk vejr"

Fra denne uge og resten af sæsonen på Challenge Touren er der en kategori 95. Det betyder at de tre højst rangerede spillere på pengelisten som ikke allerede er inde i turneringen får exemption og deltagelse i turneringen. Det lyder lidt kringlet, men i bund og grund betyder det, at det ser rigtig fint ud for mig og mine fremtidige turneringer.

12. plads på St. Omer

15. juni

Jeg er landet i dk her til aften og sidder nu og ser afslutningen på US Open. I turneringen Najeti Hotels Golf Open sluttede jeg på en 12. plads og er godt tilfreds med det.

I fredags lå jeg ikke til at klare cuttet og var presset med to huller igen. Jeg lukkede birdie-birdie og klarede den lige. Det var super fedt og helt sikkert et boost til weekenden.

De første par dage var der sol og ingen vind men i weekenden blæste det op og blev overskyet. Banen spillede tricky og meget svær. Jeg kan med et smil sige at banen er meget Tivoli. Jeg har altid troet på at jeg kunne gøre det godt her fordi alle de andre spillere taber hovedet og bliver irriteret på stedet.

I dag startede jeg fantastisk og spillede rigtig godt på de første 9 huller og vendte i -3. Det blæste op på de sidste 9 huller og banen spillede rigtig svær. Jeg fik ikke slået gode nok slag til at holde runden kørende og jeg kæmpede hårdt for at holde fast. I den sidste ende var jeg glad for det, på hul 18 var jeg ind og i for 30 meter for at redde par`en.

Jeg spiller ikke i Belgien den kommende uge. Jeg tager en træningsuge herhjemme og lader op til Scottish Hydro Challenge.

Klar til St. Omer

11. juni

Jeg er på hotellet nu efter en fin træningsdag og jeg føler mig klar til i morgen. Der skal jeg ud kl. 08.10 på tee 1 med Joel Sjøholm og Cyriel Bouniel.

I går havde jeg en god prøverundea. Jeg spillede alene og der var ikke så mange spillere på banen så jeg havde mulighed for at bruge lidt ekstra tid til at tegne mine egne greenområderne ind i baneguiden. Baneguiden er ellers meget professionelt udført men nogengange vil jeg gerne selv fremhæve nogle platoer eller notere egne mål til midtgreen.

Greens i denne uge er virkelig kuperet og der er mange "falske" green områder. Et falsk green område betyder at det er en ikke eksisterende del af green hvor bolden kan ligge stille. Der er flere huller hvor bolden lander på green og nemt kan trille i bunker eller ud af green.

St. Omer golfbanen har derfor altid været en god test og der har aldrig været rigtig lave scores på grund af skæve fairways og de meget kuperet greens.

Normalt regner og blæser det her så måske det er anderledes i denne uge da vejrudsigten ser glimrende ud.

19. plads i Fred Olsen Challenge

8. juni

Det blev til en delt 19. plads her på La Gomera efter runderne i 72,64,69,69 (-10). Det er et godkendt resultat men jeg er ikke tilfreds. Jeg havde en god mavefornemmelse i starten af ugen og havde sat næsen op efter et topresultat.

Jeg har taget båden fra La Gomera til Tenerife og sidder nu på et lufthavnshotel. I morgen tidlig flyver jeg til Bruxelles og kører derfra til St. Omer hvor næste uges turnering skal spilles.

Når jeg er kommet frem og får internet giver jeg lige en melding om forholdene.

Weekend på La Gomera

6. juni

Jeg har spillet de to første runder i Fred Olsen Challenge og ligger lunt i svinget på en 16. plads. Jeg gik en super 64`er i dag og spillede mig tilbage i turneringen.

Vejret er fantastisk her, de lokale siger det regner 3-4 dage om ÅRET! :-)

Jeg har en god mavefornemmelse med spillet så jeg håber på en god weekend hernede...

Teetime i morgen kl. 11.10

Sejr i The Scandinavian Pro-am

​2. juni

SÅDAN - Jeg vandt i dag The Scandinavian Pro- am i 69 slag. Turneringen blev spillet på Old course og selvom vejret var rigtig dejligt var det en god test. Flere af flagplaceringerne stod tricky og det gjorde det svært at angribe. Jeg kæmpede lidt med spillet til at starte med, men fik en fantastisk afslutning. Det var gunstart og jeg startede på hul 5. Jeg birdiede hul 18, eagle på hul 2, birdie på hul 3, og endnu en birdie på hul 4, som var mit sidste hul. Det er skønt med en sejr :-)

I morgen tidlig flyver jeg til Tenerife. Derfra tager jeg en båd til øen La gomera, hvor jeg skal spille Fred Olsen Challenge. Der ligger en ganske fin golfbane, som er bygget på en bjergside. Den er dog ret nem at gå og meget smart designet. Klubhuset ligger i bunden, hvor hul 18 slutter. Man bliver transporteret op til toppen hvor hul 1 starter og derfra spiller man næsten hvert hul fladt som en elevator der kører en etage ned ad gangen.

33. plads i Kärnten Golf Open

25. maj

Jeg sidder i Wien lufthavn og venter nu på at skulle boarde flyet her om en times tid. Turneringen hernede i Østrig har været en rutsjetur. Op og ned ad leaderboardet hele tiden :-)

Der har været gode takter og potientialet for et super resultat var til stede men jeg havde et par dyre kiksere i denne uge. Banen spillede rigtig nemt uden det store rough og det er de bedste greens jeg har spillet på i år. Den kombination giver lave scores. Faktisk var denne uge den totale modsætning til ugen forinden i Tyrkiet. Ret sjovt!

Jeg springer turneringen over i den kommende uge på Challenge Touren og tager en træningsuge derhjemme. Derefter spiller jeg i to uger hvor det går løs i Fred Olsen Challenge og St. Omer.

På tirsdag skal jeg mødes med min træner Thomas Larsson hvor vi skal kigge lidt på svinget. Jeg ser frem til at få finpudset tingene og arbejde videre med processen.

Weekend i Kärnten Golf Open

23. maj

Jeg er med i weekenden her på Schloss-Finkenstein efter to runder i 71 og 65 slag. Jeg ligger på en delt 27. plads i -6 og ser frem til god moving day i morgen. Spillet fra tee til green er der ikke helt endnu men det er på vej. Runden i dag skyldtes en varm putter hvor jeg hældte en masse birdies i ;-)

I morgen har jeg teetid kl. 10.14 og i kan følge med på livescoring på Europa Tourens hjemmeside.

God weekend :-)

57. plads i Turkish Airlines Challenge

18. maj

Det blev til en delt 57. plads i Turkish Airlines Challenge. Vi spillede på National GC og den forsvarede sig godt. Det er den første bane de byggede her i Belek og det er helt sikkert en af de bedste. Det har været super vejr her hele ugen og det var med til at gøre banen mere vanskelig. Vinden og solen tørrede nemlig fairways og greens ud så flere steder skulle bolden lande meget nøjagtigt og samtidig få det rigtige studs. Derudover er det muligvis årets smalleste bane på Challenge Touren. Det vil sige der skulle slås gode slag og der var langt mellem dem i denne uge.

​Spillet fra tee til green har ikke været godt. Det er en af de uger hvor golf føles svært og der skal kæmpes. Jeg var glad for lige klare at cuttet og få muligheden for at spille mig frem i weekenden. Det skete dog ikke men jeg kan tage mange postive ting med videre til Østrig.

I morgen tidlig flyver jeg til Ljubljana i Slovakiet og bliver hentet af en shuttle bus fra golfbanen. Banen i næste uge Scholss-finkenstein ligger i Østrig men kun en time fra den Slovenske grænse og lufthavn.

Jeg har tidligere spillet turneringer i Østrig men denne bane er ny på programmet så jeg er spændt på hvad det er for noget.... God søndag derude :-)

Klar til Turkish Airlines Challenge

11. maj

I går spillede jeg sidste runde af Bravo Tours på Nivå. Jeg sluttede på en 37. plads i - 5 efter runderne i 68,67 og 71 slag. Jeg føler det lange spil fungerede godt og pt ligger svinget på et fornuftigt plan til at performe. Da Nivå ikke hører til de længste baner fik jeg ikke mulighed for at udnytte det. Det gælder om at være skarp med wedges fra 10- 70 meter og her havde jeg en uge hvor jeg ikke fik slået bolden tæt nok på pinden til at lave mange birdies.

Jeg har fået en invitation til den kommende uge på Challenge Touren. Turen går til Belek i Tyrkiet hvor vi skal spille på National. Jeg har spillet banen en enkelt gang før så jeg husker en del af hullerne men det bliver rart at få frisket alle de små detaljer op. Damernes Europa Tour har spillet dernede i denne uge og der har været regnafbrydelser. Jeg så et foto dernede fra hvor faiways var helt oversvømmet. Vejrudsigen ser heldigvis strålende ud for den kommende uge.

Jeg flyver til Antalya via Istanbul i morgen formiddag.

Ecco Tour på Nivå

7. maj

Jeg har endelig fået min bærbar computer tilbage fra reparation og kan nu opdatere igen. Forrig weekend fik jeg et opkald fra Europa Touren, hvor de fortalte at Seuk-hyun Baek som sluttede nr. 161 på Race to Dubai 2013 stod forkert på listen. Han havde tegnet medlemskabet efter hans første turnering og de peneg han tjente i den første turnering skulle ikke tælle med. Dermed korrigeret de fejlen og rykkede ham ned som nr. 233 og jeg rykkede dermed frem som nr. 170 på sidste års pengeliste og jeg fik nu ny kategori på Challenge Touren. Der blev sendt en pressemeddelse ud til alle medlemmer og nu var det officielt. Jeg rykkede fra kategori 16 til 11 og nu kunne jeg planlægge min sæson da jeg var sikker på at komme ind i alle turneringer.

​I fredags, efter endnu en runde i 70 slag på Rømø og en god 3. plads i DAT Masters ringede telefon på vej hjem til Sjælland. Det var Europa Touren som ringede og de var ikke stolte over situationen. De har lavet endnu en fejl og Seuk-hyun Baek`s betaling af medlemskabet var åbenbart før hans første turnering og han sluttede dermed nr. 161 og jeg røg så tilbage som nr. 171 og mistede mit fulde CT kort. Det betyder at jeg ikke kom med i denne uges turnering Madeira Islands Open og jeg derfor spiller med på Ecco Touren på Nivå.

Europa Touren har lavet en kæmpe brøler og jeg kan ikke forstå sådan noget her skal kunne ske. Nå - det var historien om det og nu vil jeg bruge energien på at spille kanon god golf og lade køllerne tale.

I morgen tidlig gælder det 1. runde af Bravo Tours på Ecco Touren. Jeg slår kl. 08.40 på tee 1.

Sidste nyt

1. maj

Jeg er i skrivende stund på Rømø og spiller i denne uge med på Ecco Touren. I morgen skal jeg spille finale runden og jeg ligger nr. 3 i - 4.

I søndags sluttede jeg som nr. 20 i Challenge de Catalunya. Min computer brændt sammen i sidste uge og det er derfor jeg ikke har kunne opdatere herinde. Jeg håber det er en hurtig reparation. Når man rejser rundt bliver den ens livlinie med mails, internet, hjemmeside og meget mere.

I næste uge skal jeg spille Europa Tour på Madeira. Jeg flyver på mandag.

Challenge de Catalunya

22. april

Jeg er kommet godt frem til Tarragona som ligger en god times kørsel syd for Barcelona. I dag har jeg prøvespillet Lumine og banen spiller en anelse anderledes end for to måneder siden da jeg deltog i Nordea Masters Winther Series på netop denne bane. Semi -roughen er blevet lidt tykkere og mere saftig. I går aftes/nat kom der en del regn og det har gjort faiways mere bløde og banen spiller marginalt længere.

I prøverunden i dag kunne jeg mærke at jeg skal ind i "tournament mode" igen. Jeg har været hjemme i et par uger og trænet meget teknisk og de tanker skal helst blive på driving ranchen. Det er på golfbanen der skal scores og her kan jeg godt lide udtrykket "practice like a pro - play like a kid"

På torsdag starter jeg kl. 14.05 på tee 1 og vejrudsigten ser hæderlig ud de kommende dage.

20. plads i NH Collection Open

6. april

Så blev dual eventen på Europa og Challenge Touren færdigspillet. Jeg sluttede på en delt 20. plads i en samlet score på -1 og fik gode penge til ranglisten. Vi har spillet på La Reserva og det er en god test. Det kan man vidst nemt se på scores :-)

Der var regnafbrydelse i torsdags og spillet blev udsat 2 timer og 50 minutter. Det vil sige min oprindelige teetid kl. 14.30 blev til kl. 17.20. Da solen gik ned var kl. tæt på 21 og jeg havde spillet 10 huller. Jeg måtte ud tidligt fredag og færdiggøre min 1. runde. Da jeg havde skrevet under på scorekortet gik vi direkte over til 1. tee og startede 2. runde. Det var en lang dag og hver en krumme blev spist af min rugbrødsmad :-)

Jeg spillede noget rigtig god golf i weekenden men fik ikke helt udbyttet. Der var virkelig potientialle i det og det bygger selvtillid op til kommende turneringer. La Reserva har nogle meget vanskelige greens, de minder på mange måder om Valderramas greens hvor bolden kan trille 20-40 meter ud af green hvis du ikke rammer det rigtige niveau. Derudover er der et par huller hvor misser du fairway med 3-4 meter så er du i problemer. Jeg har forsøgt at være så tålmodig som muligt og acceptere at på sådan en bane vil der komme fejl. Jeg synes selv det er lykkedes ret godt.

I morgen tidlig flyver jeg hjem til Danmark og er hjemme de næste to uger. Der har været meget golf og rejseaktivitet på det sidste så ser frem til at få ladet batterierne op igen.

Jeg skriver når jeg er kommet hjem hvordan det går med træningen og hvad skal jeg spille næste gang.

NH Collection Open på La Reserva

2. april

I morgen går det løs og jeg føler mig klar til 1. runde hernede i Sydspanien. Dennes uges turnering er en dual event mellem Europa Touren og Challenge Touren. Det har været nogle gode træningsdage hernede og i går fik jeg prøvespillet banen. Jeg har spillet her på La reserva 6-7 gange før så jeg kender banen rimeligt og har en god gameplan. Min træner Thomas Larsson er kommet herned og vi har haft et glimrende træningspas i dag.

Jeg spiller i morgen fra tee 10 kl. 14.30 og fredag tee 1 kl. 09.30. I kan følge med på Europa Tourens hjemmeside hvor scores vil blive opdateret.

Finale runde på La Manga

27. marts

Jeg har spillet de to første runder af turneringen her på La Manga. I går havde vi meget kraftig vind og spillet var tæt på en udsættelse. Jeg kæmpede mig godt rundt på Nord-banen i 1 over par og lå top 10.

I morges startede min dag fantastisk, jeg holede mit 2. slag på første hul og lavede en eagle. Super fedt! Jeg spillede rigtig godt men havde ikke marginalerne på min side og kom ind i en ærgelig bogey-stime fra 4-6 hul som ødelagde momentum. Det blev til 4 over par på en dag hvor mit bedste ikke var godt nok, jeg tager en revanche i morgen :-)

Jeg ligger nr. 24 inden finale runde som spilles i morgen på Syd-banen. Det ville være dejligt at få sluttet hele Winther Series af med en god runde.

Følg med på Ecco Tourens livescoring. Jeg flyver hjem til DK i morgen efter turneringen og lader op til NH Collection Open på La Reserve 3-6 april.

Klar igen på La Manga

​25. marts

I morgen tager vi hul på anden del af Ecco Tour Winther Series. Jeg skal spille på Nord-banen i morgen kl. 09.20 og Syd-banen på torsdag. Finalerunden spilles også på Syd-banen.

De sidste to dage har jeg brugt på træningsbanen og jeg fik også spillet 18 huller i morges. Vi laver mad i huset i aften og skal bagefter se stort fodbold brag mellem Manchester United og Manchester City. Jeg er klar til at give den en skalle de næste tre dage.

Følg med på livescoring på Ecoo Tourens hjemmeside.

​5. plads på La Manga

23. marts

Det blev til en delt 5. plads i den første turnering hernede på La Manga. Jeg har gået tre stabile runder i 70,72,69 og sluttede samlet -4. Det er dejligt at bygge videre på formen og jeg føler svinget ligger en fint sted til at performe. Vejret er tørt og 15-20 grader så det er dejligt golfvejr. Vinden er meget op og ned og kan skifte ret hurtigt.

Nu er der to træningsdage hernede inden vi starter på onsdag. I morgen tager jeg en træningsdag og arbejder videre på svingprocessen.

Hav en god søndag...

Klar på La Manga

20. marts

Jeg er klar til 1. runde i morgen tidlig kl. 09.00 på tee 1 på Nordbanen. Det har været nogle gode lange træningsdage som forberedelse. Vejret hernede har været fantastisk i dag. Over 20 grader og næsten ingen vind - altså perfekt golfvejr. Normalt er det ret blæsende her da der ikke er langt til vandet.

Den første turnering spiller vi to runder på Nord og en enkelt på Sydbanen. Konditionmæssigt står Sydbanen rigtig fint med hurtige greens men Nordbanen har de prikket greens og de er lidt ujævne. Jeg kan godt lide at spille banerne, Sydbanen er deres mesterskabsbane som er en god test, Nordbanen er kortere og ret hyggelig at spille.

Her er et link til et lille interview på Eccotourens hjemmeside, kopier teksten og sæt den ind : www.eccotour.org/blog/lasse-jensen-jagter-ecco-tour-succes-i-spanien/

Ecco Tour på La Manga

17. marts

Det blev til en uge herhjemme i dk og den er gået rigtig stærkt. Det var lækkert at få trænet i lidt forårsvejr i starten af sidste uge. Der har også været tid til at få set familie og venner. Jeg skal til at pakke kufferten, turen går til Alicante i aften. I den kommende uge starter Ecco Tourens vinterafdeling på La Manga. 1. runde er på fredag så jeg har lige et par dage til at træne og spille de to baner som hedder nord og syd.

Når jeg har spillet de to turneringer på La Manga, tager jeg videre ned til Sotogrande. Det er en god køretur på 6 timer vil jeg skyde på. På grund af min 2. plads i Kenya Open, har jeg kvalificeret mig til NH Collection Open. Det er en dual event mellem Challenge Touren og Europa Touren. Det er super dejligt at være med i den, der er større pengepræmie og tæller derfor som en "major" på Challenge Touren. NH Collection Open spilles på La Reserva og den bane har jeg spillet før. Jeg kender John Fitzpatrick som er pensioneret racerkører og han bor ud til hul. 12, jeg har fået lov til at bo hos ham i den uge.

Jeg gir en opdatering når jeg er kommet frem og faldet til på La Manga

2. plads i Barclays Kenya Open

​10. marts

Det var rigtig rigtig tæt på der skulle åbnes en flaske champagne, men den må ligge lidt på køl endnu :-) Jeg er lige landet i Dubai og har fået internet på computeren. Det har været en super uge i Nairobi for mig. Jeg ved ikke hvad der er med det sted men jeg spiller noget god golf der.

Jeg gik 4 runder i 67,71,71,70 slag og sluttede samlet -9. Det var et meget tæt leaderboard og de fleste i top 10 kunne med en stribe af birdies snuppe sejren. På mit sidste hul havde jeg en god chance. Jeg lå i to slag lige ved siden af green på par 5 hullet og havde et lidt tricky ned ad bakke chip. Jeg havde forventet de tørre greens ville rulle bolden derned men jeg fik virkelig meget check på bolden og den stoppede en 4-5 meter kort. Puttede missede lige venstre om og løb faktisk en god meter forbi. Den voldte mig dog ingen problemer men der vidste jeg det formentlig ikke var nok.

Det er en super god start på sæsonen og virkelig dejligt at finde så gode takter så tidligt. Jeg følte efter de to turneringer i Barcelona at det gode spil lå lidt længere ude i horisonten. Så jeg har da fundet ud af at man ikke kan gætte sig til hvornår man spiller god golf. Det kommer bare lige pludselig :-)

Jeg skal til at hoppe på et nyt fly nu så jeg smutter igen. Jeg kommer med en opdatering når jeg er tilbage i Danmark. Tak for beskeder, mails osv... Det er skønt at vide der er nogen som følger med.

8. plads i Hills Open

2. marts

Så blev 2. og sidste turnering på Nordea Tourens Winther Series afsluttet. Jeg endte på en delt 8. plads efter tre runder i 74,72 og 71 slag. Det var to runder i blæst og i dag var det super solskin og dejligt golfvejr. Jeg undrer mig over hvorfor scores ikke var lavere i dag med de betingelser.

Alt i alt, 11 rigtig gode dage her. Dette var start skuddet til min opstart til sæsonen 2014. Det er dejligt at komme igang efter vinterpausen og nu begynder det :-)

Jeg sidder i skrivende stund i Barcelona lufthavn og venter på at skulle boarde flyet. Turen går til Nairobi i Kenya. Jeg håber jeg får mulighed for at opdatere dernede fra men man ved jo aldrig om internettet virker i Afrika. God søndag derude...

​15. plads i Lakes Open

25. feb

Jeg spillede sidste runde i dag af Lakes Open og jeg gik finale runden i -1. Vi har haft rigtig fint vejr alle dagene, det er lidt køligt om morgenen men når solen kigger frem luner det op.

I morgen er der ikke planlagt noget i programmet og alle kan gøre hvad der passer dem bedst. Der er arrangeret en Padel turnering (halv tennis- halv squash) som en masse af spillerne deltager i. Jeg bruger dagen på træningsbanen og får arbejdet lidt mere på spillet.

På torsdag skal jeg spille pro-am til Hills Open og det er optakten til turneringsstart fredag. Denne gang spiller man en runde på Lakes og to på Hills.

Jeg flyver til Kenya på søndag og spiller Challenge Tour der i næste uge.

2014 er i gang

24. feb

Sæsonen 2014 er skudt på Nordea Tourens Winther Series. Der spilles på Lumine som ligger ved Terragona lige syd for Barcelona. Jeg har ikke været på græs siden træningslejren i Florida så jeg bruger denne vinter afdeling som opvarming til sæsonen. Jeg ankom i lørdags til stedet og fik prøvespillet den ene af de to baner man skal spille.

I første runde spillede jeg på Hills og det var den jeg ikke fik prøvespillet. Det kunne også ses på scoren samtidig med jeg er rusten. Det blev til 5 over par men i dag på Lakes stod der et - foran 5 tallet. Jeg er tilbage i par for turneringen og ligger nr. 19 inden sidste runde i morgen.

Jeg kommer med en fuld report hernede fra når turneringen er færdig.

​Træning i dk

27. jan

Jeg er tilbage i Danmark efter en vellykket træningslejr med landsholdet og pro-truppen. Det var en rigtig god tur med masser af fysisktræning, teknisktræning og spil på banen. Der var et nøje planlagt program som vi fulgte hver dag og efter aftensmaden skulle vi evaluere dagen og hvad der var blevet lært. Jeg følte lidt jeg var tilbage på skolebænken og det var super godt og lærerigt. Jeg har taget en masse træningsøvelser, viden, evaleringsteknikker og meget mere med hjem.

I slutningen af februar har jeg tilmeldt mig Nordea Tour Winther Series som spilles på Lumine lige syd for Barcelona. Det er to turneringer man spiller af 54 huller med cut efter 36 huller. Det bliver starten på sæsonen 2014.

Godt Nytår

4. jan

Så er 2014 skudt i gang og juleferien slut for mit vedkommende. Nu starter træningen op til sæson start. Jeg har været ude og spille de to sidste dage og hvor er det lækkert at "vinter" vejret tillader åbne greens og temperature op til 6-8 grader på en god dag.

På fredag skal jeg på træningslejr sammen landsholdet til Florida. Vi flyver den 10 januar og det er herre og dame truppen samt protruppen som jeg er en del af. Vi er en ret stor gruppe som skal afsted. På træner siden er min træner Thomas Larsson, andre tekniske trænere, fysiske trænere, og ledere.

Vi skal bo på PGA Village og have den daglige træning der. De to fysiske trænere Jakob og Martin fortalte mig at der også er et godt fitness center. Jeg læste i programmet at vi skal spille en af dagene på PGA National West Palm Beach. Der kommer PGA Touren hvert år forbi og spiller Honda Classic. De sidste 4 huller hedder "The Bear Trap" fordi de er ret udfordrene og svære. Det bliver sjovt.

Jeg er i fuld gang med at træne op til træningslejren. Dagene derovre bliver lange og hårde så det nytter ikke noget at komme med en dårlig juleform og ikke være klar til en 10-12 timers træningsdag.

Min første turnering regner jeg med bliver Challenge Tour i Kenya i slutningen af februar og derefter har jeg tilmeldt mig Ecco Tour winther series på La Manga fra d 18 - 28 marts

Jeg håber I alle sammen har haft en God Jul med jeres nærmeste og kommet godt ind i det nye år :-)  

Sponsorer

LJ-Proteam  •  Rundholtsvej 26, 4. - 4  •  2300 København S  •  Tlf.: 23 60 96 88  •  lj@lassejensen.com